Gość: zuzupaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:30 Kurde czy ktos pisal mature z fizy no rozszerzonym?!To byla normalnie masakra skad oni takie zadania wzieli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: FIZA IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:38 No ja pisalam... i sie zgadzam. WOgole pelno opisowek. A zadanie to tylko to pierwsze umialam zrobic tak w kit. REszta to tak... Ale kiepsko ogolnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: FIZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:02 rozszerzona załamka a ja nawet pierwszego nie zrobiłam. Reszte próbowałam napisać cokolwiek i obawiam się że jakieś nowe prawa potworzyłam.ogólnie buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: FIZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:54 Hejka! Macie może zadania z rozszerzonej? Albo namiar, gdzie je można w necie znaleźć? Pilnie mi są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: FIZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:15 Totalna porażka rozszerzony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agggggg Re: FIZA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.05, 17:02 ja tez pisłam fize nie wiem co to za koszmar był jakies bzdury zrycze powodzenia wszystkim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuska Re: FIZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:09 Pocieszylyscie mnie dziewczyny, bo jak przeczytalam wypowiedzi jakis glupkow, ze beda miec 90% czy 100% to stwierdzilam ze do nieczego sie nie nadaje. mam jeszcze takie pytanko: na jakie studia sie wybieracie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FIZA IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.05, 12:04 Rozszerzona fizyka nie była łatwa i ci, którzy twierdzą że nawet 90-100 % będą mieli sa to zapewne w dużej części osoby które chca sie w taki sposób dowartościować/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel fizyki Re: FIZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:36 zadań było zdecydowanie zbyt dużo na 120 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julii Re: FIZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 17:17 dla mnie to byl cos ponizej pasa :( jestem zalamana i to mocno .... Odpowiedz Link Zgłoś