Dodaj do ulubionych

meble kuchenne w Krakowie

IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.02.04, 22:13
czy ktoś zna salon mebli kuchennych w Krakowie gdzie wykonują
dobrze ,solidnie a co najważniejsze dla mnie, niedrogo meble na
zamówienie,łącznie z projektem.Pilnie proszę o pomoc!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: meble kuchenne w Krakowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.02.04, 22:24
      hej ludzie czy nikt w Krakowie nie kupuje mebli kuchennych. Zlitujcie sie
      pomóżcie.Please!!!!!!!
      • Gość: Balbina Re: meble kuchenne w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 13:19
        ja jestem też na etapie szukania :)
        Polecano mi Baum Centrum htttp://www.kuchnie.malopolska.pl

W Tesco na piętrze siedzi Pani obok mebli :) robią je od 750-1300 za mb.

poza tym dalej szukam, ale narazie mnie nie zachwycają :(
      • Gość: Balbina Re: meble kuchenne w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 13:20
        to jest dobry link:
        www.kuchnie.malopolska.pl
        • Gość: pipi Re: meble kuchenne w Krakowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.02.04, 18:32
          super, meble też super, ale ceny!!!!!!!!!!! stanowczo za wysokie
          • Gość: kasia Re: meble kuchenne w Krakowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.02.04, 22:19
            dziękiza namiary ,meble są bardzo ładne ale jak dla mnie rzeczywiście trochę
            drogo ale i tak się tam przejadę.Jak znajdziecie jeszcze jakąś solidną i
            niedrogą firmę to dajcie znać ,ja również ze swej strony zrewanżuję sie tym
            samym.Pozdrawiam.
            • Gość: Balbina Re: meble kuchenne w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 23:31
              byłam dzisiaj osobiście w Baum Centrum.
              Meble z MDF w prawie dowolnym kolorze kosztują 1150 za mb.
              W cenie są meble :), uchwyty, blat, cokoły i oświetlenie.
              A, to jest cena za metr szafek dolnych wraz z górnymi.
              Robią też projekt za 150 zl, jesli się zdecydujesz na zakup to odliczaja tą kasę
              od rachunku.

Szukam dalej :)) ale nie powiem, zastanawiam się troszkę nad Baum'owymi

pozdrawiam
            • Gość: Balbina Re: meble kuchenne w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 00:01
              mam jeszcze takie cóś ;) ale jeszcze nie dzwoniłam i nie znam cen:
              www.granat.skawina.pl/
              pozdrawiam
              • j0anna1 Re: meble kuchenne w Krakowie 19.02.04, 08:31
                moze sprobowac w firmie FORMAT przy ulicy Pleszowskiej. Maja meble Forte i BRW.
                Projekt jest bezplatny, montaz 10% wartosci mebli.
                Meble z mdf razem z cokolem, uchwytami itd wyszly mi ok 1000 zl za mb.
                • Gość: kasia Re: meble kuchenne w Krakowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.02.04, 10:03
                  dziękuję wam właśnie wyruszam w trasę. Pozdrawiam.
                  • wind-eye Re: meble kuchenne w Krakowie 19.02.04, 11:34
                    polecam www.apostolski-meble.com.pl
                    mam od nich kuchnię
                    jest b. solidna, polecam
    • sewilka POLECAM 19.02.04, 11:39
      FIRMA "BUGAT" UL. TUCHOWSKA TEL. 654-88-01 ALBO BEZP. DO WLASCICIELA 609-660-
      226 (RAFAŁ BUGAJSKI)

MOZNA POWOLAC SIE NA BIERNATOW
      • Gość: kasia Re: POLECAM IP: *.local.pl / *.trzepak.net 19.02.04, 16:57
        a ile zapłaciliście za meble jeśli mozna wiedzieć lub powiedzcie ile firma
        liczy za metr biezący to dla mnie ważne.Pozdrawiam.
        • sewilka Re: POLECAM 20.02.04, 10:30
          zaplacilismy 10 tys. mamy giete fronty, szerszy blat, na granicy kuchni i
          pokoju mamy niby szafe z otwartymi czesciowo polkami(polokragle wykonczenia)
          bardzo ladnie to wyglada, zaslania lodowke i maskuje zaplecze kuchenne poniewaz
          kuchnia jest "otwarta"
          • Gość: kasia Re: POLECAM IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.02.04, 19:33
            nie wiem jak dużą masz kuchnie ,z opisu wynika że pewnie większą ode mnie ,ale
            dla mnie to zdecydowanie za drogo, mimo wszystko dzięki.Pozdrawiam.
    • Gość: jacek Re: meble kuchenne w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 00:34
      paweł godyn z krzeszowic, niby z poza krakowa to brak nowoczesnosci, a mamy
      meble ultra nowoczesne za rozsadna cene i jak na razie po pol roku bez
      zastrzezen firma Bartek 604520980; a jezeli meble bardziej rustykalne to
      kozlak jacek 608012064, robia takze porzadnie, ogladałem kilka wykonan po roku
      uzytkowania
    • Gość: Balbina Kasia - kupiłaś ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 16:07
      hej :))
      zamówiłaś/kupiłaś meble ???

ja zamówiłam tutaj: www.fhpmebel.pl/
      Ostatecznie 1200 za metr, ale takie jak mi się podobają :))
      • Gość: kasia09 Re: Kasia - kupiłaś ????? IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.03.04, 22:49
        Hej,ja zdecydowałam się na firmę SIMO Ul.Dietla51 ,jutro właśnie jadę podpisać
        umowę,w firmie ''Mebel'' też byłam,ale mnie wycenili o wiele drożej.Za 3m.
        kuchni 4.500,to wychodzi ponad 1400 za metr,a do tego jeszcze cały sprzęt AGD
        który muszę kupić.W SIMO 3.900 razem ze stolikiem,mam nadzieję że są solidni,
        napiszę jak mi zamontują. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka