mareczekmareczek 28.03.10, 10:55 Chce ocieplić dom. Słyszałem ostatnio o płytach thermoblok. Ponoć są dobrym izolatorem zarówno termicznym jak i akustycznym. Co sądzicie na ten temat www.thermoblok.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brss Re: Izoalcje domu IP: *.chello.pl 10.08.10, 20:06 witam ostatno zainteresowalem sie ocieplaniem(wroclaw) domu, nie jestem pewien czy lepiej mi bedzie to wykonac poprzez docieplenie styropianem czy badz docieplenie welna. szukalem jakiejs firmy ktora tanio ociepla i wykonuje profesjonalne remonty domow. znalazlem ta strone, co o niej sadzicie? jest warta uwagi? www.ocieplanie-domow-wroclaw.tosell.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Izoalcje domu IP: *.147.246.94.ip4.artcom.pl 10.08.10, 20:12 sadze ze to spam grubymi nicmi szyty wiec wypad panowie z forum Odpowiedz Link Zgłoś
agawa100 Re: Izoalcje domu 27.04.11, 16:40 warto poczytać o rodzajach i właściwościach materiałów do termoizolacji - najważniejsze informacje w skrócie www.izolacje.com.pl/artykul/id59,materialy-termoizolacyjne-w-pigulce Odpowiedz Link Zgłoś