Gość: Agata IP: 5.2.* / *.cu.edu.tr 27.03.04, 15:44 Chcę kupic lodówkę. Najchetniej taką z zamrażarką na dole. Wysokość ok 180cm. Klasa A. Kolor inox. Co możecie poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: http://www.raffael Re: LODÓWKA - potrzebuję porady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:55 byle nie amica freshline- za glosno brzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: LODÓWKA - potrzebuję porady 29.03.04, 11:47 Gość portalu: Agata napisał(a): > Chcę kupic lodówkę. > Najchetniej taką z zamrażarką na dole. Wysokość ok 180cm. Klasa A. Kolor > inox. > Co możecie poradzić. Chyba łatwiej jest odradzić. Po własnych doświadczeniach z produktem firmy Whirlpool lojalnie ostrzegam potencjanych użytkowników. Więcej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=11562420&a=11604376 Pewnie zaraz odezwą się zadowoleni użytkownicy Whirlpoola. Równie dobrze po krytyce np. Syrenki, też możnaby znaleźć zadowolonych użytkowników. W sumie co kupisz, to mi wszystko jedno. Najwyżej za jakiś czas podzieli się na forum spostrzeżeniami z nowego nabytku. Moja teściowa kupiła LG. Patrzyłem podejrzliwie na ten sprzęt, bo drogi, koreański i w dodatku firma musiała zmienić nazwę żeby znów sprzedawać. Pamiętasz firmę Gold Star? Teraz ta firma nazywa się LG czyli Lucky Goldstar. Jeżeli się mylę proszę o sprostowanie. Ale lodówka sprawuje się bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
kikidr Re: LODÓWKA - potrzebuję porady 29.03.04, 21:34 Jest wiele dobrych lodówek, należy patrzeć na producenta agregatu - nie znam lepszych niż DANFOSS. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panan Re: LODÓWKA - potrzebuję porady IP: 217.153.60.* 30.03.04, 10:09 Jezeli sie nie myle to Electrolux robi agregaty dla wielu innych firm. Nie moge z własnego doswiadcznia jeszcze polecic jakiejs, tez jestem na etapie poszukiwan i chyba zdecyduje sie wlasnei na Electroluxa inox 200 cm ale sa w Electroluxie tez dwa fajne modele 185 cm w inoxie nie pamietam modeli - mozna je zobaczyc w wiekszosci sklepow z AGD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: LODÓWKA - potrzebuję porady IP: *.idea.pl 31.03.04, 14:57 Ja mam Aristona MBA 3832 i z agregatu jestem zadowolony. Niestety przekaźnik stuka głośniej niż pracuje agregat. W serwisie mówią, że do 45dB to zgodne z PN. Nigdy wcześniej nie słyszałem w żadnej lodówce przekaźnika! Marek Odpowiedz Link Zgłoś
snowblade Re: LODÓWKA - potrzebuję porady 30.03.04, 11:49 Czesc Ja mam Gorenje K 287 MLB i jestem b. zadowolony - cicha, ladna, ustawna - niestety nie mam porownania z innymi producentami. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mill Re: LODÓWKA - potrzebuję porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 21:19 ARDO i GORENJE polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: LODÓWKA - potrzebuję porady IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.04.04, 21:50 Gość portalu: mill napisał(a): > ARDO i GORENJE polecam Dlaczego je polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś