marcin428 21.09.10, 12:55 Czy ocieplenie domu pasywnego taką metodą będzie skuteczne sporo informacji znalazłem na stronie http://www.eko-pur.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cromwell Re: ocieplanie pianką IP: *.147.246.94.ip4.artcom.pl 21.09.10, 19:09 poczytaj sobie na temat w poprzednich watkach bylo kilka konstruktywnych wypowiedzi w temacie dodam/nieskromnie/ ze w wiekszosci jestem ich autorem mam jeszcze kilka merytorycznych zastrzezen do tej metody czekam na kolejny spamerski najazd wg mnie argumenty ktore przedstawilem wystarcza zeby odstraszyc klientow watpliwej technologii pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vipek Re: ocieplanie pianką IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 22:25 Izolacje pianką PUR www.vipur.com.pl cena doświadczenie jakość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixs "ekologiczna"... jak cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 11:35 Jak wygladają badania toksyczności oparów przy spalaniu??? Z ciekawosci pytam ;-) Przebywający w takim budynku ludzie w przypadku pożaru nie mają szans na przeżycie - zatrują się oparami i zgon. Odpowiedz Link Zgłoś