Dodaj do ulubionych

Atlas meble kuchenne

21.01.11, 15:13
Ratunku!!

mój mąż chce wstawić do kuchni atlas (takie coś do ćwiczeń). Jak mam mu to odradzić?

Przecież takie cos nie może stać w kuchni. Jak myślicie czy cwiczenie w kuchni może być niezdrowe? On dużo ćwiczy. Kuchnia jest bardzio duża i problem mam bo tam takie coś jak atlas sie zmieści.

Czy ktoś widzał atlas meble kuchenne takie połącznie. To musi być przecież straszne. Pomocy.
Obserwuj wątek
    • p.klodzki Re: Atlas meble kuchenne 21.01.11, 15:17
      kama.rogowska napisała:

> Ratunku!!
      >
      > mój mąż chce wstawić do kuchni atlas (takie coś do ćwiczeń). Jak mam mu to odra
      > dzić?
      >
      > Przecież takie cos nie może stać w kuchni. Jak myślicie czy cwiczenie w kuchni
      > może być niezdrowe? On dużo ćwiczy. Kuchnia jest bardzio duża i problem mam bo
      > tam takie coś jak atlas sie zmieści.
      >
      > Czy ktoś widzał atlas meble kuchenne takie połącznie. To musi być przecież stra
      > szne. Pomocy.

Ale się uśmiałem!!

Kobieta jak to kobieta uważa że najważniejsze jest to co i gdzie postawione jest. A co to za różnica?

Pytam wszystkie kobiety na forum. Co to za różnica, że jeden mebel jest taki a drugi inny. Mam tego dosyć moja żona potrafi rok byc "zła" bo jej jednego mebla brakuje. Albo ma właśnie o jeden mebel za dużo. Przecież to nie jest normalne. Facet chce połaczenia atlas meble kuchenne to prosze bardzo niech sobie stoi atlas meble kuchenne i już.

No ale to oczywiście kobiecie przeszkadza bo ona nie wiem jak można postawic obok siebie atlas i meble kuchenne.

Jestem ciekawy jak płcie się będą w tym temacie wypowiadały. Podział moim zdaniem bedzie bardzo widoczny.
      • uzytkownik_sieci Re: Atlas meble kuchenne 21.01.11, 15:21
        p.klodzki napisał:

> kama.rogowska napisała:
        >
        > > Ratunku!!
        > >
        > > mój mąż chce wstawić do kuchni atlas (takie coś do ćwiczeń). Jak mam mu t
        > o odra
        > > dzić?
        > >
        > > Przecież takie cos nie może stać w kuchni. Jak myślicie czy cwiczenie w k
        > uchni
        > > może być niezdrowe? On dużo ćwiczy. Kuchnia jest bardzio duża i problem m
        > am bo
        > > tam takie coś jak atlas sie zmieści.
        > >
        > > Czy ktoś widzał atlas meble kuchenne takie połącznie. To musi być przecie
        > ż stra
        > > szne. Pomocy.
        >

>
        > No ale to oczywiście kobiecie przeszkadza bo ona nie wiem jak można postawic ob
        > ok siebie atlas i meble kuchenne.
        >
        > Jestem ciekawy jak płcie się będą w tym temacie wypowiadały. Podział moim zdani
        > em bedzie bardzo widoczny.

No i mamy typową dla tego forum (ale czy tylko) wypowiedź. Z mojego doświadczenia i obserwacji wynika że jest tutaj bardzo dużo kobiet. Jak się domyślam moga one rozmawiać o "kobiecych tematach".

Czy różnica między kobietą i mężczyzną musi być aż tak duża? Moim zdaniem wcale nie. To media w wielu konkretnych sytuacjach lansują rozwiązanie typu "inna płeć". Prawda jest moim zdaniem taka że nasze płcie są bardzo (znacznie bardziej niż myslimy podobne do siebie. W sumie to chcemy aby były inne od siebie. Ale wcale tak nie jest.

Wszystcy jesteśm,y ludźmi i jako tacy szanujmy się!!
      • kama.rogowska Re: Atlas meble kuchenne 21.01.11, 15:23
        Typowy prawdziwy seksista!!

Jak można wymyslić coś takiego jak atlas i meble kuchenne? To niema zupełnie sensu! Weź człowieku pomyśl chwilę!

Nie ważne jaka jest prawda jego musi być lepsze bo męskie!
    • altariel2 Re: Atlas meble kuchenne 29.01.11, 13:20
      Jak to będzie wygladało, to moim zdaniem sprawa drugorzędna. Zawsze możesz wymóc jakąś konstrukcję maskującą ten atlas. Ważniejsze moim zdaniem sa aspekty higieniczne. Podobnie jak ze względów higienicznych nie powinno się wstawiać do kuchni łóżka, tak nie powinno w niej stać urządzenie do ćwiczeń, szczególnie, że jak piszesz mąż ćwiczy często (jeszcze na sporadycznie wykorzystywane urządzenie możnaby przymrużyć oko). Chodzi o unoszące się w powietrzu opary (m.in. potu), które osiadają przecież na naczyniach i jedzeniu! TO JEST BARDZO niezdrowe! Jeśli masz naprawdę dużą kuchnię, to może można ja podzielić, żeby mąż miał osobną salkę do ćwiczeń?
      Pozdrawiam i zyczę pozytywnego rozwiązania konfliktu
      • gosia2441 Re: Atlas meble kuchenne 08.03.11, 15:50
        polecam kuchnie na wymiar i bdb wykonawce. dokladny, solidny. email jego: markuch77@wp.pl
        • Gość: luke Re: Atlas meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 15:11
          Polecam super ekipe - firma DOMO. Działają na terenie od Warszawy po Kraków, Katowice, Lublin i Sandomierz. Wykonują kuchnie na wymiar, wnęki, szafy...tzw. złota rączka. Przyjechali do nas, wymierzyli kuchnię i zrobili projekt. Skalkulowali, wyszło najtaniej z innych firm. Wszyscy znajomi do dziś podziwiają i chwalą wykonanie, a wielu wybrała ich do wykonania nie tylko mebli kuchnennych. Efekt, jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną, bo dzisiaj trudno znaleźć taką firmę, która nie patrzy tylko na to, aby jak najszybciej zarobić.
          Widać, że stawiają na jakość. Mają też swoją stronę www, więc jak ktoś chce się upewnić może ich dopytać. Dla nas najważniejsze jest polecenie, dlatego nie interesowały mnie stronki i projekty jakich setki na internecie. Wiem, że na miejscu w domu wszystko najlepiej doradzają... za darmo.
          Polecam zadzwonić i się od razu umówić:
          tel. 791 946 768
          lub
          tel. 606 986 561
    • media_hole Re: Atlas meble kuchenne 24.03.11, 13:20
      Ja przez parę miesięcy miałam okazję oglądać takie połączenie w kuchni mojego eks - nie przeszkadzało mi to specjalnie, bo poza tym, że było to jego mieszkanie, to w ogóle na nim nie ćwiczył. Myślę jednak, że jeśli macie osobną jadalnię, to atlas w kuchni nie będzie przeszkadzał nikomu, przecież Twój mąż nie będzie ćwiczył w trakcie robienia obiadu, prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka