Gość: olo IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.04.04, 15:52 poszukuje w krakowie moze ktoś wie gdzie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cereusfoto Re: DRZWI tanie gdzie? 26.04.04, 19:39 Co masz na myśli mówiąc tanie? 100 zł. czy np. 350 zł. Czy z ościeżnicą, czy samo skrzydło? Ostatnio kupiłam w DREWEX'ie na Wielickiej drzwi ze STOLBUD Włoszczowa . Tanie nie były; za 7 sztuk zapłaciłam 4.000 zł. cena urosła do takiej ponieważ kupowałam regulowane ościeżnice. Możesz spróbować w OBI, mają spory wybór, lecz trzeba czekać długo około 3 tygodni i z pewnością nie zdążysz przed podwyżką VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: DRZWI tanie gdzie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.04.04, 20:43 szukam drzwi wejściowych do mieszkania w bloku do 1000zł Odpowiedz Link Zgłoś
busstop Re: DRZWI tanie gdzie? 29.04.04, 11:02 No to kupisz takie właśnie ze Stolbudu Włoszczowa i jeszcze Ci zostanie. polecam! Mozesz tez wybrac coś z badziewia w praktikerze, obi, castoramie itp. Na pewno wyjdzie taniej, ale za niedługo znów na forum bezdiesz pytac o to samo. Włoszczowa robi stolarkę w bardzo konkurencyjnych cenach, a jej jakość jest bardzo wysoka. Odwiedz stronę producenta www.stolbud.pl Odpowiedz Link Zgłoś