jana07 29.04.04, 10:50 Czy ktos ma moze kanape z tej firmy? Jak sie sprawuje? Jakie macie doswiadczenia z kanapa z alcantary? pozdrawiam, j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idid Re: Kanapy Mebelplast 29.04.04, 12:47 Mam 2 kanapy z Mebelplastu (3 i 3XXL) wykonane z Alcantary. Na razie (2 miesiące) jest bardziej niż OK. Mam bardzo jasny beż i na jedną juz zdążyłam wylać sok malinowy - zeszło :)) Jedną z tych kanap mam rozkładaną - test już był, goście zadowoleni. Mój brat ma inny madel, zestaw kanap 1+2+3 też z Alcantary, ale ciemno szare. Sprawują się też dobrze, tylko że kot im juz je zdążył po 3 latach trochę zdemolować. Ogólnie POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
jana07 Re: Kanapy Mebelplast 29.04.04, 19:36 Bardzo dziekuje za opinie. Tez myslalam wlasnie o kanapie rozkladanej z jasnej bezowej alcantary. Tylko troche sie zastanawiam nad tym "lapaniem brudu". I czym wyczyscilas ten sok malinowy? Widzialam dzisiaj sliczna kanape ze sztucznej skory (mowili,ze to nubuk). Czy ktos moze wie jak taki material sie zachowuje? Pozdrawiam, j. idid napisała: > Mam 2 kanapy z Mebelplastu (3 i 3XXL) wykonane z Alcantary. Na razie (2 > miesiące) jest bardziej niż OK. Mam bardzo jasny beż i na jedną juz zdążyłam > wylać sok malinowy - zeszło :)) > Jedną z tych kanap mam rozkładaną - test już był, goście zadowoleni. > Mój brat ma inny madel, zestaw kanap 1+2+3 też z Alcantary, ale ciemno szare. > Sprawują się też dobrze, tylko że kot im juz je zdążył po 3 latach trochę > zdemolować. > Ogólnie POLECAM!! > Odpowiedz Link Zgłoś
anciol Re: Kanapy Mebelplast 30.04.04, 08:50 Mam krzesła, których siedzenie jest pokryte kremowym nubukiem. Niestety brudzi się od dżinsowych i czarnych spodni. Ale wygląda ogólnie bardzo ładnie i wszystkim się podoba. Ja też zdecydowałam się na kanapę i fotele z Mebelplast'u z alcantry - do 15 maja dostawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
idid Re: Kanapy Mebelplast 05.05.04, 15:29 Sok malinowy zszedł zwykłą zimną wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
jana07 Re: Kanapy Mebelplast 30.04.04, 16:26 a czy ktos ma doswiadczenia ze sztuczna skora? czy plamy z niej schodza i czym to sie czysci? j. Odpowiedz Link Zgłoś
jana07 Re: Kanapy Mebelplast 24.05.04, 14:27 Jeszcze troche o Mebelplascie. Maja tam sztuczna skore, ktora nazywaja skora ekologiczna. Czy ktos ma moze kanape z takiej skory? bede wdzieczna za info, j. Odpowiedz Link Zgłoś