Gość: szum IP: *.man.polbox.pl 26.05.04, 17:36 Mam pytanie. Czy ktos jest uzytkownikiem kanapy Tomelilla z IKEA. Chodzi mi o uzytkowanie w celu codziennego spania. I o sprawowanie sie tej kanapy w takich "warunkach" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goha Re: Tomelilla IP: *.mz.gov.pl / *.mz.gov.pl 27.05.04, 18:58 mam ja od 2 lat. w sumie było wszystko w pożądku dopóki stała na wykłądzinie (chociaż jak dla mnie materac mógłby być trochę twardszy) Probemy zaczeły sie jak ja przestawiliśmy na parkiet bez chodnika. Ponieważ kanapa ma z tyłu kółka - po rozłożeniu zaczeła się trochę przesuwac po podłodze az w końcu zaczeła się sama składać (a właściwie zapadać) jeśli usiadło się na środku rozłożonej kanapy. w tej chwili kładąc się na niej bardzo muszę uważać. podsumowując - raczej bym jej drugi raz nie kupiła równiez dlatego ze nawet złożona zajmuje dużo miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tomelilla IP: 213.17.239.* 09.06.04, 21:52 a ja uzywam od 3 lat i nic sie nie suwa, a stoi na parkiecie. moze nie ma kolek? bardzo wygodna, tez do malej drzemki bez rozkladania, bo ma wygodne boczne oparcia. polecam, fotele tomelilla tez Odpowiedz Link Zgłoś
staspyry Re: Tomelilla 15.07.04, 15:01 To trochę stary wątek ale jeszcze aktualny. My po paromiesięcznych poszukiwaniach i przejściach przez wszelkiego typu tapicerów, sklepów kształtów i możliwości z braku naszego wymażonego wypoczynku zdecydowaliśmy się właśnie na ten. 3+2+1 kosztował niecałe 5 tys. Wykonanie ok choć po podniesieniu czuć że nie może to być bardzo solidne. Dla nas podstawą było to że są poduchy i można się we 2 os. położyć na siedziskach (nie mamy rozkładanej). Fotel wygodny i z wypowiedzi kumpla który ma ją 2 lata stwierdziliśmy że można brać. Jedynie słyszałem że jako podstawowe łóżko to się nie nadaje ale dla gości spoczko:) Odpowiedz Link Zgłoś