Dodaj do ulubionych

a może tu ktos pomoże - okno balkonowe

16.11.11, 07:52
Czy ktos sie orientuje kto produkuje przesuwne drewniane drzwi balkonowe z nakładką aluminiową?
Obserwuj wątek
    • Gość: dropsik Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe IP: *.zpue.pl 16.11.11, 12:17
      Z tego co się orientuję- to robią coś takiego we Włoszczowej w Stolbudzie- poszukaj u nich na stronie - na pewno coś znajdziesz:)
      • trypel Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 16.11.11, 17:30
        no własnie przesuwanych z nakładką nie chcą. Normalne tak ale tych ja nie chce :)
    • piegoosek Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 16.11.11, 18:10
      moze Adpol?
      www.adpol.pl/pl/oferta,stolarka-drewniana,drzwi-balkonowe-uchylno-przesuwne-psk.html
      • trypel Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 16.11.11, 18:44
        nie ma. To jest uchylno-przesuwne.
        Chodzi o takie co sie tylko przesuwają. Chodzi o duzy otwór w domu na wsi - 7,5 m z czego połowa powinna sie otworzyc. A ponieważ reszta już wczesniej została zrobiona z nakładkami aluminiowymi to teraz musi byc ten sam kolor. I to sie problem zrobił
        • piegoosek Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 25.11.11, 22:13
          mam z Adpolu tylko przesuwne, wiec robia, tzw. HS, ale niestety nie wiem czy z nakladka alu.
          nasze okna sa calkowicie na zamowienie, moze podzwon, popytaj? oni sa z Torunia, ale jezdza po calej Pl.
    • Gość: aaa Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe IP: *.dynamic.mm.pl 25.11.11, 20:38
      Proszę sprawdzić pod tym adresem: www.zdtb.pl
    • bluemka78 Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 29.11.11, 18:08
      Nie wiem o co chodzi z ta nakladka, ale my mamy zamówione balkonowe przesuwne w "okna drzwi sokolka".
    • Gość: siwek Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe IP: *.adpol.pl 02.01.12, 14:15
      W Adpolu robią różne dziwne rzeczy tak że u nich nie powinno być problemu.

Nie ma rzeczy niemożliwych. Zrobić można wszystko
      • trypel Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 16.01.12, 15:30
        w adpolu robią - byli bardzo mili dopoki nie spytałem o parametry okna i czy mogę zastosować 3 szyby. Wtedy zamilkli i do dzisiaj cisza :)
        Dobrze że zabrałem sie za to wczesniej bo rodzice sie już denerwują a ja wciąż szukam :)
        • piegoosek Trypel. 16.01.12, 17:06
          ja mam wlasnie trzyszybowe, moge podslac fotke
          co do parametrow, to musialabym pogadac z mezem, on to wszystko kiedys wiedzial :) chybaze znajde w umowie.
          osobiscie polecam te okna, sa piekne, chociaz ostrzegam - 3 szyby daja odcien zielonkawy! w zestawieniu z oknami innej firmy lub z innych lat, bedzie na 100% roznica. mnie w ogole ten odcien denerwowal na poczatku, teraz sie przyzwyczailam, ale dobrze by bylo, gdyby ktos mi o tym wczesniej powiedzial, nie bylabym taka zaskoczona :)
          • trypel Re: Trypel. 16.01.12, 20:28
            bardzo proszę na priv

chodzi o to ze reszta w domku jest 3 szybowa a do tych z adpolu chyba sie 3 szyby nie mieszczą
            • piegoosek Re: Trypel. 16.01.12, 20:33
              ale ja mam w swoich, czego detal Ci zrobic? moze cos pomierzyc - grubosc ramy etc.?
              moge jedynie komorka fotke zrobic, bo aktualnie nie mam jak z aparatu sciagnac zdjec :/ moze byc komorka? da Ci to cos? w mojej galerii jest jedna fotka elewacji z tym suwanym HSem, ale z dosc duzej odleglosci...
              • piegoosek Re: Trypel. 16.01.12, 20:35
                mam tez tutaj u siebie dobrego handlowca, architekta z wyksztalcenia :) (wiem, ze tu nie bardzo sie ich lubi ;) ) facet "kupil" nas gadka i wiedza, takze moze z nim sie skontaktuj? moge dac Ci namiar.
                • trypel Re: Trypel. 17.01.12, 09:34
                  bardzo prosze :)

chodzi o to że róznicy w kolorze nie bedzie (chyba ) bo w reszcie domu są 3 szybowe i dlatego ten balkon chce taki sam.
                  • piegoosek Re: Trypel. 17.01.12, 10:50
                    z tego co czytalam w necie jest w Pl kilka hut, w ktorych to firmy od okien zamawiaja szyby, i stad rozne odcienie... my mamy zielonkawe, ktos pisal, ze ma szare, ktos inny, ze bardziej niebiekie... ale to niuans, niektorzy nie widza problemu :) wiec moze to tylko moje czepianie sie :)
                    jak tylko zrobie fotki, to podesle. dzis oczywiscie :)
    • piegoosek dodalam fotki do galerii! 17.01.12, 16:00
      HS
      • piegoosek Re: dodalam fotki do galerii! 17.01.12, 16:04
        TUTAJ jakby cos
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka