trypel 16.11.11, 07:52 Czy ktos sie orientuje kto produkuje przesuwne drewniane drzwi balkonowe z nakładką aluminiową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dropsik Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe IP: *.zpue.pl 16.11.11, 12:17 Z tego co się orientuję- to robią coś takiego we Włoszczowej w Stolbudzie- poszukaj u nich na stronie - na pewno coś znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 16.11.11, 17:30 no własnie przesuwanych z nakładką nie chcą. Normalne tak ale tych ja nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 16.11.11, 18:10 moze Adpol? www.adpol.pl/pl/oferta,stolarka-drewniana,drzwi-balkonowe-uchylno-przesuwne-psk.html Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 16.11.11, 18:44 nie ma. To jest uchylno-przesuwne. Chodzi o takie co sie tylko przesuwają. Chodzi o duzy otwór w domu na wsi - 7,5 m z czego połowa powinna sie otworzyc. A ponieważ reszta już wczesniej została zrobiona z nakładkami aluminiowymi to teraz musi byc ten sam kolor. I to sie problem zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 25.11.11, 22:13 mam z Adpolu tylko przesuwne, wiec robia, tzw. HS, ale niestety nie wiem czy z nakladka alu. nasze okna sa calkowicie na zamowienie, moze podzwon, popytaj? oni sa z Torunia, ale jezdza po calej Pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe IP: *.dynamic.mm.pl 25.11.11, 20:38 Proszę sprawdzić pod tym adresem: www.zdtb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bluemka78 Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 29.11.11, 18:08 Nie wiem o co chodzi z ta nakladka, ale my mamy zamówione balkonowe przesuwne w "okna drzwi sokolka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwek Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe IP: *.adpol.pl 02.01.12, 14:15 W Adpolu robią różne dziwne rzeczy tak że u nich nie powinno być problemu. Nie ma rzeczy niemożliwych. Zrobić można wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: a może tu ktos pomoże - okno balkonowe 16.01.12, 15:30 w adpolu robią - byli bardzo mili dopoki nie spytałem o parametry okna i czy mogę zastosować 3 szyby. Wtedy zamilkli i do dzisiaj cisza :) Dobrze że zabrałem sie za to wczesniej bo rodzice sie już denerwują a ja wciąż szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Trypel. 16.01.12, 17:06 ja mam wlasnie trzyszybowe, moge podslac fotke co do parametrow, to musialabym pogadac z mezem, on to wszystko kiedys wiedzial :) chybaze znajde w umowie. osobiscie polecam te okna, sa piekne, chociaz ostrzegam - 3 szyby daja odcien zielonkawy! w zestawieniu z oknami innej firmy lub z innych lat, bedzie na 100% roznica. mnie w ogole ten odcien denerwowal na poczatku, teraz sie przyzwyczailam, ale dobrze by bylo, gdyby ktos mi o tym wczesniej powiedzial, nie bylabym taka zaskoczona :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Trypel. 16.01.12, 20:28 bardzo proszę na priv chodzi o to ze reszta w domku jest 3 szybowa a do tych z adpolu chyba sie 3 szyby nie mieszczą Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Trypel. 16.01.12, 20:33 ale ja mam w swoich, czego detal Ci zrobic? moze cos pomierzyc - grubosc ramy etc.? moge jedynie komorka fotke zrobic, bo aktualnie nie mam jak z aparatu sciagnac zdjec :/ moze byc komorka? da Ci to cos? w mojej galerii jest jedna fotka elewacji z tym suwanym HSem, ale z dosc duzej odleglosci... Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Trypel. 16.01.12, 20:35 mam tez tutaj u siebie dobrego handlowca, architekta z wyksztalcenia :) (wiem, ze tu nie bardzo sie ich lubi ;) ) facet "kupil" nas gadka i wiedza, takze moze z nim sie skontaktuj? moge dac Ci namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Trypel. 17.01.12, 09:34 bardzo prosze :) chodzi o to że róznicy w kolorze nie bedzie (chyba ) bo w reszcie domu są 3 szybowe i dlatego ten balkon chce taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Trypel. 17.01.12, 10:50 z tego co czytalam w necie jest w Pl kilka hut, w ktorych to firmy od okien zamawiaja szyby, i stad rozne odcienie... my mamy zielonkawe, ktos pisal, ze ma szare, ktos inny, ze bardziej niebiekie... ale to niuans, niektorzy nie widza problemu :) wiec moze to tylko moje czepianie sie :) jak tylko zrobie fotki, to podesle. dzis oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś