Dodaj do ulubionych

Alarm domu

01.07.12, 09:28
Cześć, czy ktoś z was miał do czynienia z alarmem Satel Micra?
www.izabezpieczenia.pl/system-bezprzewodowy-micra/888-micra.html
Chciałbym coś takiego założyć ale nie wiem czy to nie są jakieś chiny
Obserwuj wątek
    • marcinwiele Re: Alarm domu 01.07.12, 11:03
      producent jest polski a system bezawaryjny
      popatrz sobie tam nastronie ze masz do tego czujki oraz klawiature bezprzewodowa
      www.izabezpieczenia.pl/system-bezprzewodowy-micra/889-mkp-300.html
      www.izabezpieczenia.pl/system-bezprzewodowy-micra/891-mpd-300.html
      • Gość: Sylwia Re: Alarm domu IP: *.toya.net.pl 02.07.12, 17:39
        Moze i chińszczyzna, ale najpopularniejsza w Polsce, także mozesz brać bez większysz obaw :)
        • Gość: Marlenka Re: Alarm domu IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.12, 23:27
          ja też mam taki system, nawet mogę wiele rzeczy przezniego zrobić: wylanczyc swiatło w domu
          • Gość: Aneta Re: Alarm domu IP: *.icpnet.pl 29.05.14, 16:00
            Polecam także, bo sama korzystałam a wierzcie mi, ze jako kobieta miałam z tym wielki problem. No więc polecam firmę Factor Security. Oni doradzili mi jaki system kupić. Z resztą zobaczcie tutaj sklep-factor.pl/ oni tam mają.
            • donkichotdon Re: Alarm domu 22.01.17, 23:36
              To jest alarm do kiosku , max mieszkania. Nawet porządnej kryptoreklamy nie potraficie napisać, a chcecie doradzać w sprawie systemu alarmowego. Kpina!
    • piegoosek Re: Alarm domu 02.07.12, 22:33
      taki mamy, dziala bez zarzutu
    • Gość: Janek Re: Alarm domu IP: *.icpnet.pl 29.05.14, 15:51
      Tak, kiedyś korzystałem z takich alarmów i do dziś im ufam. Są bardzo punktualne. Oczywiście kwestia wyboru dobrego sprzętu. Ja kupowałem w Poznaniu w Factorze. Zobaczcie sobie na sklep-factor.pl/ - tam powinniście znaleźć co potrzeba.
    • Gość: VACO Re: Alarm domu IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.14, 15:34
      Satel to Teraz Polska a nie Chiny :) Polecił mi go Anluks, elektryk zakładający u mnie istalację. Mam ten system od kilku lat i doskonale się sprawdza w moich warunkach. Spełnia moje oczekiwania.
      • Gość: lech Re: Alarm domu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.14, 13:25
        nie bardzo znam ten system, a dobry jest? Ja zdecydowałem się na pomoc firmy montującej oraz sprzedajcej systemy alarmowe, nie mogłem zwlekać :) alarm mam z www.wrosystem.pl/ zdecydowaliśmy się na czujki ruchu , sa chyba najczęściej wybieranymi czujkami w systemach alarmowych :) mam nadzieje,ze przekonam się o ich skuteczności :)
        • Gość: Adrian Re: Alarm domu IP: *.icpnet.pl 23.06.14, 13:15
          Alarm powinien odpowiadać wymaganiom mieszkańców danego domu. Powinien nie tylko zabezpieczać posesję ale także informować o wszelkich zdarzeniach na jej terenie. Jako ekspert w tej dziedzinie na pewno zapraszam do konsultacji z firmami, które działają na runku alarmów od wielu lat. Jako, że jestem z obszaru Poznania mogę zachęcić do bezpośredniego kontaktu ze mną lub z firmą www.factor.pl Jestem do Waszej dyspozycji.
    • Gość: młody31 Re: Alarm domu IP: *.echostar.pl 30.06.14, 23:13
      Witam,

Dwa lata temu kupiłem taki alarm do kiosku mojej żony. Ogólnie byliśmy zadowoleni i teraz kupiliśmy alarm do domu ale tym razem z montażem bo bardziej zaawansowany. Alarm kupowaliśmy na e-protector, a montował nam instalator z firmy electrosafe.
      Mam nadzieję, że trochę pomogłem;)
      • Gość: IgorBeck Re: Alarm domu IP: *.ip.netia.com.pl 02.07.14, 08:01
        My zdecydowaliśmy się na system Micra z Satel. Zdecydowaliśmy się na niego ponieważ przekonała nas jego skuteczność. Z uwagi na to, że jest bezprzewodowy montaż nie trwa dłużej niż 2-3 godziny (kwestia tylko rozmieszczenia czujek ruchu czy ppoż). Nadaj się również do ochrony sklepów, garaży i innych tego typu obiektów. Odsyłam również pod ten adres http://www.mieszkajbezpiecznie.pl/artykuly/112,jak-dobrac-odpowiedni-system-alarmowy-do-swoich-potrzeb-czesc-1.--male-obiekty pod którym znajdziecie więcej informacji na temat tego systemu.
      • wandasek Re: Alarm domu 09.08.14, 17:57
        najwazniejsze zeby bylo dobrze i tano. generalnie mozecie poszukac w necie tak jak zostalo napisane. ja korzystam z factor.pl - maja duzy wybor i w dobrej cenie.
    • zwolis Re: Alarm domu 10.08.14, 23:28
      Tutaj www.mgprojekt.com.pl/blog/system-alarmowy/#axzz3A1ftvhzc można przeczytać świetny artykuł na temat instalacji alarmowej w domu jednorodzinnym. Warto też montować kamery oraz czujniki ruchu, które skutecznie odstraszą złodzieja.
      • anjam.arja Re: Alarm domu 07.09.14, 20:13
        Jesli jeszcze zastanawiacie sie jakiego rodzaju czujki do tego wybrac to polecam czujki, ktore kupowalam w firmie Factor Security. Nie pamietam nazwy ale zobaczcie na www.factor.pl
    • hybrida22 Re: Alarm domu 06.08.15, 19:28
      www.electrosafe.pl/klienci-indywidualni - tutaj zerknijcie, świetne alarmy i do tego dobry montaż i przyjemna obsługa ;)
    • donkichotdon Re: Alarm domu 22.01.17, 23:39
      O co tu chodzi, połowa wpisów to kryptoreklamowe gnioty. Chyba moderacja forum nie traktuje was z byt poważnie pozwalając na takie wpisy.
      • patent.x Re: Alarm domu 26.01.17, 20:19
        Czytając forum dochodzę do wniosku, że większość wpisów winna być usunięta. Temat alarmu jest dobrym tematem. Pod warunkiem merytorycznej dyskusji. Ile osób wypowiadających się miało styczność z alarmem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka