Gość: lexus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:07 Zamieżam postawić nową ściankę działową z płyt g-k. Stelaż 50mm +2 płyty 12mm to daje ok 74~75mm grubosci scianki jaką zamątować ościeżnice ? w sklepach oferują futryny dla ścianek 100mm ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanu Re: Ościeżnica IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 26.06.04, 17:10 Proponuję zrobić na zamówienie u jakiegoś dobrego stolarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Ościeżnica IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.06.04, 17:34 albo standartowa przyciac przed zamatowaniem))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexus Ościeżnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:59 Jak przyciąć stalowa ościeznicę ?? Cyba zrobie sam z drewna cenowo wyjdzie podobie (moze troszke wiecej zabawy) ale efekt powinien byc nieporównywalny w końcu to drewno :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Ościeżnica IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.06.04, 18:06 nie bylo wczesniej mowy o stalowej ,skad wiec to zdziwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Ościeżnica 26.06.04, 18:26 Gość portalu: lexus napisał(a): > Zamieżam postawić nową ściankę działową z płyt g-k. Stelaż 50mm +2 płyty 12mm > to daje ok 74~75mm grubosci scianki jaką zamątować ościeżnice ? w sklepach > oferują futryny dla ścianek 100mm ??? Kup zwykłą ościeżnicę , no może nie całkiem zwykłą :))) Kup ościeżnicę z możliwością regulacji jej szerokości. Wiem, że tego typu ościeżnice można kupić w sklepach BEL-POL, w innych pewnie też... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldii Re: Ościeżnica IP: *.orbis / *.orbis-transport.pl 28.06.04, 08:24 Proponuje drewniana oscieznice o regulowanej szerokosci np. Pol-Skone zakres od 66 do 79 cm. Nie sa one najtansze ale ... warte polecenia. Mam takie i sa naprawde ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LexuS Ościeżnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:41 Dzieki wielkie wszystkim za pomoc. Postanowiłem zamontowac drzwi przesuwane (bardziej wsuwane :) w płyte GK) nie wiem jesdzcze jak usztywnic konstrukcje (sciana 2,2m * 2,5wys dzwi 80cm ale muszą wjechac w płytę czyli kolejne 80 - ale co tam ;-))) bedę kombinował :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ościeżnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 21:10 Są specjalne stelaże do drzwi chowanych w ściane.Niestety trochę kosztują ceny od 700 PLN. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytka Re: Ościeżnica IP: 62.233.169.* 30.06.04, 22:48 www.eclisse.qs.pl/ www.drzwi-wim.pl/ofirmie.htm Odpowiedz Link Zgłoś