mich-michu1 28.08.12, 22:04 Ja też mam ten problem że tam gdzie buduję dom nie ma gazu. Ale ostatnio pogrzebałem trochę i napisałam do Amerigas - zdecyduję się na zbiornik gazu wkopany w ziemię aby nie psuć sobie widoków w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: Tylko gazu brak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 09:03 Minął już rok więc może podzielisz się swoimi wrażeniami ze współpracy z tą firmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Tylko gazu brak IP: *.platform.mobile.sp1.yahoo.com 19.07.13, 17:28 Dołączę się do tematu skoro michu-michu się nie odezwał to może ja napisze swoje wrażenia. Korzystam z usług tej firmy od niedawna, bo od pół roku dzierżawie zbiornik, ale jakieś doświadczenia już mam. Firma okazała się rzetelna i słowna w stosunku do klienta. zdarzyło mi sie raz mieć pewne wątpliwości co do szczelności instalacji(moja początkowa nadwrażliwość) zadzwoniłem, a fachowiec pojawił się jeszcze tego samego dnia. Okazało się, że wszystko jest ok. Jednak sam fakt, że nie zbagatelizowali moich obaw świadczy o pełnym profesjonalizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Tylko gazu brak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 17:46 Krysztof a jak wyglada sprswa dotycząca przeglądów? Jak czesto trzeba je robić? Czy musze zajmowac się tym sam, czy zajmuje sie tym firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztoff Re: Tylko gazu brak IP: *.members.linode.com 19.07.13, 18:27 Przy każdorazowym dotankowywaniu zbiornika robiony jest przegląd instalacji Odpowiedz Link Zgłoś