Dodaj do ulubionych

Poszukiwana ekipa remontowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 17:38
Poszukuję solidnej i terminowej ekipy remontowej na okres: koniec sierpnia-
początek września, do wykonania remontów 2 mieszkań (47 i 29 m.kw.)
Zakres prac i oferowane wynagrodzenie (robocizna):
- cyklinowanie - w obu mieszkaniach, do 20 zł/m.kw.
-malowanie - w obu mieszkaniach - 12 zł/mkw

Bardzo proszę Drogich Forumowiczów: napiszcie proszę, czy moje kryteria są
racjonalne, jak na poziom cen takich usług w Warszawie.
Może macie swoje doświadczenia z remontów i zechcecie się mini podzielić:
jakie mieliście koszty cyklinowania i malowania?
Nie mamteż pojęcia, ile może kosztować /m.kw wygładzenie ścian (fachowo
chyba: gładź gipsowa).
Dzięki
Pozdr
A.
Obserwuj wątek
    • aga29wawa Re: Poszukiwana ekipa remontowa 08.07.04, 23:33
      mam namiary na parkieciarza ktory cyklinuje za duzo mniej niz 20 zl, a z tego
      co sie orientuje to polozenie gladzi wraz z malowaniem w wawie to koszt od 14
      do 22 zl. rozpietosc cen uzalezniona jest od stanu scian. pozdrawiam
      • Gość: KASIA Re: Poszukiwana ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 10:26
        WITAM
        SZKODA ZE TO AZ WARSZAWA,PONIEWAZ ZNAM BARDZO DOBRA FIRME W KTOREJ ZYCZA SOBIE
        2 ZL ZA M2 MALOWANIE I OK 8-9 ZL GLADZ GIPSOWA TRAKA POZADNA ,NIE ZADNA
        PRZECIERKA
        POZDRAWIAM
      • Gość: aga_g Re: Poszukiwana ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 09:19
        Witaj aga.
        Bardzo dziękuję za odpowiedź.
        Prześlij, mi proszę namiar do Twojego cykliniarza na: a.gierzynska@wp.pl
        Za wszelkie inne rady też bardzo dziękuję i proszę o jeszcze :)
        Najchętniej zatrudniłabym ekipę, która zrobiłaby te prace kompleksowo, bo wiesz
        jak trudno jest zgrać terminy i tempo, kiedy robią 2-3 zespoły.
        Pozdrawiam
        Aga_g
      • rudy-skoczek Re: Poszukiwana ekipa remontowa 11.08.04, 00:17
        Hej Aga! Czy mogłabyś mi podać namiary na tego parkieciarza? Będę bardzo
        wdzięczna!! Mój adres:jabuchna@o2.pl
    • jobek Re: Poszukiwana ekipa remontowa 09.07.04, 12:10
      Witaj jestem zainteresowany Twoim ogloszeniem prosze o kontakt tel. pod nr
      tel.692 381 033 lub tez odpisanie na adres e-mail. Pozdrawiam Robert
      • Gość: aga_g Re: Poszukiwana ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 09:22
        Cześć,
        bradzo dziękuję za odpowiedź. Notuję Twój telefon i ,pozwól, odezwę się bliżej
        terminu rozpoczęcia pracy. Przygotuję swoje wyliczenia, Ty zrobisz swoje i
        znajdziemy jakiś środek, po obejrzeniu mieszkań oczywiście.
        To do usłyszenia około 10-15 sierpnia.
        Pozdawiam
        aga
    • Gość: zx21 Re: Poszukiwana ekipa remontowa IP: *.toya.net.pl 25.07.04, 15:28
      Jestem zainteresowany tą pracą. Proszę o dokładny zakres prac na adres
      zx21@toya.net.pl , to wyślę przybliżony cennik. Cyklinowanie
      www.toya.net.pl/~zx21 .
    • Gość: Kasia Re: Poszukiwana ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:03
      mam bardzo dobra ekipę, która właśnie kończy u mnie remont. Ceny mają niższe
      niż piszesz. Za całkowity remont mieszkania 82 m. kw. z wyburzaniem ścian,
      stawianiem ścian z kamienia, podwieszane sufity i milion innych bajerów
      wymyślonych przez architekta płacę 12000 PLN Jestem bardzo zadowolona. Jedyny
      problem to ten, że należy zapewnić im nocleg u mnie śpią w mieszkaniu, które
      remontują. Polecam ich serdecznie. Mogę dać telefon
      • Gość: aga_g Re: Poszukiwana ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:12
        Kasiu,
        jestem Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź.
        Niestety, jeśli ten warunek z noclegiem jest nie do przejścia, to cóż, niestety
        nie mogę tego zapewnić.
        Jeszcze raz wielkie dzięki za odpowiedź.
        • kumas Re: Poszukiwana ekipa remontowa 26.07.04, 21:30
          Polecam się ,solidnie i terminowo.
          Kontakt na priv.

Pozdrawiam.
          • Gość: aga_g Re: Poszukiwana ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:16
            napisz kontakt na siebie na adres: agierzynska@wp.pl. Podaj także telefon,
            wyślę Ci zakres prac i poproszę o twoją wycenę
          • Gość: Wojtek Re: Poszukiwana ekipa remontowa IP: *.frh.faurecia.com 10.08.04, 13:42
            Podaj mi do siebie tel, mam 3 mieszkania nowe do wykonczenia. Moj adres to
            niewojt@op.pl w tresi napisz kumas lub kom 600453355.Sprawa pilna,dzięki
      • ek1911 Re: Poszukiwana ekipa remontowa 28.07.04, 09:14
        proszę cię bardzo o kontakt z ta ekipą na adres: ek1911@gazeta.pl Jeśli
        pamiętasz, to podaj mi ich cenę za ułożenie 1 m2 glazury i malowania ścian.
      • Gość: Wojtek Re: Poszukiwana ekipa remontowa IP: *.frh.faurecia.com 10.08.04, 13:40
        Czesc, podaj mi proszę tel do tej ekipy na niewojt@op.pl w tresci ekipa 82m,
        posegreguję sobie bo mam kilka juz.dzięki
      • ewapf Re: Poszukiwana ekipa remontowa 10.08.04, 14:32
        Witam Pani Kasiu,
        czy i ja moglabym poprosic o telefon do ekipy (o ile jest ona w Wawie)? Moj
        adres: ewapf@gazeta.pl
      • Gość: kk Re: Poszukiwana ekipa remontowa IP: 62.29.136.* 10.08.04, 23:13
        ja rowniez bardzo prosze o namiary na ta ekipe na adres kkaczmarek@gazeta.pl.
        pzdr
        kasia
      • rudy-skoczek Re: Poszukiwana ekipa remontowa-daję nocleg 11.08.04, 00:15
        Witaj Kasiu!
        Potrzebuję wycyklinować podłogę i drzwi, wyburzyć niewielki fragment ściany i
        położyć terakotę..nie ma tego tak dużo, ale pilnie. Jeśli ta ekipa, która u
        ciebie zrobiła remont będzie wolna, proszę daj namiar.
        Acha! Zapewniam nocleg, ponieważ to mieszkanie jest puste..Podaję swoje
        namiary: tel:502-926-908, lub mail jabuchna@o2.pl Z góry wielkie dzięki. Nie
        wiedziałam że z remontowaniem mieszkania, szukaniem ekipy itp.będzie tyle
        zamieszania. No ale to moje pierwsze mieszkano, więc pewnie przyjdzie mi się
        uczyć na własnych błędach..chi,chi..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka