Gość: Enyi IP: *.chello.pl 20.07.04, 20:49 Czy ktoś może mi powiedzieć, jaka jest stawka za malowanie m kw w Warszawie? Zaznaczam, że chodzi mi o malowanie mieszkania. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malw. Re: Malowanie w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:24 W ogloszeniach w Gazecie znajdziesz gosci, co pomaluja za 1 zl za metr. Na ulotkach fachowcow, ktore mozna pozbierac w sklepach typu Leroy Merlin czy Castorama, pojawiaja sie ceny 4-5 zl za metr. Jezeli sciana jest stara, mozesz zaplacic drozej, za naprawianie pekniec w tynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enyi Re: Malowanie w W-wie IP: *.chello.pl 21.07.04, 18:26 Serdecznie dziękuję. Enyi Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Malowanie w W-wie 21.07.04, 18:57 Te 1 zł/ m2 to zwykłe naciaganie. Jestem przeciwnikiem nadmiernego cenienia się fachowców, ale to 1 zł to przesada. Za tyle nawet murzyn nie pomaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwinka Re: Malowanie w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:53 >Te 1 zł/ m2 to zwykłe naciaganie. Jestem przeciwnikiem nadmiernego cenienia się fachowców, ale to 1 zł to przesada. Totez Vampirku, ja zaplacilam 3,5 +1,5 za naprawy... Odpowiedz Link Zgłoś