Dodaj do ulubionych

Ekskluzywne klamki do drzwi. Warto zobaczyć

20.05.13, 22:17
Wprawdzie sa to klamki do drzwwi ale moim zdaniem sa takze do dupy....
Obserwuj wątek
    • cyklina-klimkiewicz Ekskluzywne klamki do drzwi. Warto zobaczyć 21.05.13, 06:35
      Te są akurat bez urody, do tego niebezpieczne dla dzieci. Przecież jest tyle pięknych zaprojektowanych z klasą, po co kiepskie i do tego niebezpieczne dla dzieci, reklamować? B.Klimkiewicz.
    • rabbinhood do czego? 21.05.13, 07:05
      Do czego służy klamka? Do otwierania drzwi i do zabijania bakterii na rękach gości.
      Do otwierania drzwi każda się nadaje, a do zabijania bakterii tylko srebrne i miedziane.
      Srebrne z powodu wartości długo by nie posłużyły bo by znikły, za to takie z czystej miedzi zabijały by gronkowca jak w XIX wieku, choć niestety pozostawiają ciemny osad na dłoniach. Tylko gdzie takie kupić?
    • ola-ja Ekskluzywne klamki do drzwi. Warto zobaczyć 15.10.13, 22:43
      takie wyjątkowe klamki do drzwi, kolorowe, w różne wzory dostępne są na rooklamki.pl
      • Gość: rubinowa Re: Ekskluzywne klamki do drzwi. Warto zobaczyć IP: 150.254.245.* 17.10.13, 12:11
        Mam te z pierwszego zdjęcia: niech je szlag trafi, mam poranione ręce od przegubów do łokci, ciągle się "nadziewam" na te kanty; moja rada: nie kupujcie kanciastych klamek.
    • 0pszczolka_maja Ekskluzywne klamki do drzwi. Warto zobaczyć 10.06.15, 13:14
      Klamki ekskluzywne albo zwykłe najlepiej szukać w sklepach internetowych. W stacjonarnych są dużo wyższe ceny, a po co mamy przepłacać?. Do swojego mieszkania zamawiałam zwykłe klamki ze stronki www.antkowiak-klamki.pl Ceny atrakcyjne, więc nikt nie powinien narzekać.
    • k-luczyk Ekskluzywne klamki do drzwi. Warto zobaczyć 12.06.15, 22:54
      Jeśli chodzi o drzwi wejściowe to nowoczesne klamki (sposoby otwierania drzwi) zaproponowanła firma Wikęd w swoim nowym katalogu, jeśli zaś szukacie klamek drogich z kryształami itp proponuję zobaczyć katalog firmy Domino.
    • marcin.tajner Re: Ekskluzywne klamki do drzwi. Warto zobaczyć 02.11.16, 10:35
      duży wybór klamek do drzwi i okien mają na www.klamkidrzwi.pl Sam u ich zamawiałem i wiem, ze mają produkty dobrej jakości w ciekawych wzorach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka