Gość: Anna IP: 212.33.74.* 11.07.01, 12:04 Niedawno ''fachowiec'' wyremontował mojš łazienkę. Przy większej ilo�ci wody w brodziku woda zalewa pomieszczenie wypływajšc rurš, która odprowadza wodę z umywalki ( obie rury sš połšczone ). Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman.rybka Re: Odpływ wody z brodzika 26.07.01, 12:09 Jeżeli to było niedawno to każdy szanujący się fachowiec udziela gwarancji, więc należałoby się do niego zgłosić. Jeśli nie, to należałoby wprowadzić cienką sprężynę do przepychania przez otwór odpływowy pod umywalką (należy zdemontować syfon umywalkowy) i po prostu przepchać. Przypuszczam, że jeśli była robiona glazura to zapchała się rura poza złączeniem brodzika razem z umywalką. Na przykład od płukania ścierki lub gąbki, od fugowania (osadza się w rurach muł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Odpływ wody z brodzika IP: *.man.bialystok.pl 31.07.01, 13:16 Dziękuję! Zrobiłam tak jak Pan radził i już nie mam gejzeru w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś