Dodaj do ulubionych

Nowa kolekcja baterii łazienkowych Axor Starck ...

24.03.14, 12:52
Jeśli szukacie Państwo eksluzywnej kolekcji firmy Axor polecam sklep internetowy

www.in360.pl/axor
Obserwuj wątek
    • Gość: Instalator Re: Nowa kolekcja baterii łazienkowych Axor Starc IP: 78.9.52.* 26.03.14, 14:34
      Piękna jest ta armatura. AXOR wygląda mega :)
      • aleolae Re: Nowa kolekcja baterii łazienkowych Axor Starc 16.05.14, 12:07
        Ja polecam baterie na stronie www.armaturaretro.pl duży wybór, dobra jakość i przede wszystkim niskie ceny :)
    • sandrawuwu Nowa kolekcja baterii łazienkowych Axor Starck ... 27.03.14, 11:16
      Wśród tej kolekcji jest też deszczownica połączona z lampą. Fajnie to wygląda. :) Seria dość droga, ale jeśli ktoś urządza luksusową łazienkę - idealna. (Do obejrzenia w Łazienkach z Pomysłem i na stronie Hansgrohe.)
      • Gość: Remontomat Re: Nowa kolekcja baterii łazienkowych Axor Starc IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.14, 15:03
        Wygląda super. Ile to jest "dość droga"?
    • maciej-adamski Nowa kolekcja baterii łazienkowych Axor Starck ... 27.03.14, 16:00
      Nie wyglądają źle każdy powinien dobrać odpowiednią armaturę do wystroju łazienki, mebli lustra itp. Ja osobiście się nad tym aż tak nie zastanawiałem w sklepie efekciarani pl można trafić na coś czego nie mogłem znaleźć w stacjonarnym sklepie a lubie rzeczy nietypowe :P

niżej link
      efekciarnia.pl/96-armatura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka