Dodaj do ulubionych

Pytanie do facetów (?) o narzędzia

27.03.14, 13:07
Dzień dobry!
Chcę kupić mężowi w prezencie zestaw narzędzi ręcznych. Jakie wybrać? Jakie firmy polecacie? Cenowo - tak do 300zł.
Doradźcie proszę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Pytanie do facetów (?) o narzędzia IP: *.t-mobile.pl 27.03.14, 15:45
      jakie narzedzia masz na mysli klucze czy np. wiertatka wkretarka etc
      • ann_a_xx Re: Pytanie do facetów (?) o narzędzia 28.03.14, 10:35
        Raczej zestaw kluczy, kombinerek, wkrętaków.
        Pozdrawiam
        • jarecki_2 Re: Pytanie do facetów (?) o narzędzia 28.03.14, 19:16
          allegro.pl/zestaw-narzedzi-kluczy-srubokret-w-walizce-188-el-i4092673977.html

mnie by pasowały.
    • vievior Re: Pytanie do facetów (?) o narzędzia 29.03.14, 22:11
      Nie wiem na ile zapalonym majsterkowiczem jest Twój mąż i co lubi. Ja jestem zaawansowany dość średnio - tzn. kocham majsterkować, ale póki co dopiero zbieram kolekcję dobrych narzędzi. Jeśli chodzi o mnie, to moja druga połówka totalnie mnie rozkleiła (serio, niemal rozkleiła;) dając mi na imieniny wkrętarko-wiertarkę udarową. To chyba dość drogie, ale zwykła wkrętarka wkrętarko-wiertarka ucieszy chyba każdego faceta. Jeśli szukasz w miarę tanich i dobrych to może na początek wkrętarki akumulatorowe, przykłady możesz zobaczyć np. tutaj:www.castorama.pl/katalog-produktow/narz/wkr-tarki-akumulatorowe.html. Jeśli się zdecydujesz, to daj znać - jeśli się ucieszy wezmę sobie 1% zasług za ten wyczyn;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka