Dodaj do ulubionych

firma roofus

12.06.14, 23:00
Nazywam się Małgorzata Chwedczuk. Chciałam polecić firmę ROOFUS wszystkim przygotowującym się do budowy dachu ,czy wymiany okien. Szeroka oferta ,szczegółowy kosztorys , kosztorys 200 dachów ,dobra umowa ,szybkie ,bezproblemowe wykonawstwo ,mała zaliczka ,płatność po nie przed, najtaniej !!!!! . Budowa znajduję się w Rajszewie przy . Zapraszam do oglądania.ul Fiołkowej 4.
Obserwuj wątek
    • jawor.75 Re: firma roofus 23.06.14, 11:57
      Zgadzam się z przedmówczynią. Firma godna polecenia. Zamówiony u nich dach wykonali szybko i precyzyjnie, z uwzględnieniem terminów, nie było reklamacji, ekipa dekarska sprawna i rzetelna. Ceny mocno konkurencyjne. polecam firmę, bo naprawdę warto z nimi współpracować.
      • Gość: Stasiu Re: firma roofus IP: *.hapay.pl 24.06.14, 10:51
        Polecam!!! Szybka odpowiedź na zapytanie, wycena, propozycja materiałów, przeliczenie finansowe... Ekipa dekarska dokładana, położyli mi dach bardzo dobrze i szybko. Jestem bardzo zadowolony z efektu. warto z nimi współpracować. Chętnych zapraszam do obejrzenia budowy- Pniewo ul. 18-ego Maja 9.
    • wojciech_b33 Re: firma roofus 23.12.14, 18:43
      Wyjątki widać potwierdzają regułę - ale polecam poczytać o Wodnik / Dach Centrum BIS / Roofus więcej i dokładniej w internecie. Pozdrawiam. Wojtek Brzezik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka