Dodaj do ulubionych

Wymiana windy

08.04.16, 22:39
W starym bloku moich rodziców jest równie stara winda. Spółdzielnia nie widzi potrzeby wymiany wind na nowe. Tłumaczą, że to drogo kosztuje. Stara winda zacina się i okropnie hałasuje. Gdzie szukać dobrej windy i jak przekonać Spółdzielnię do wymiany windy?
Obserwuj wątek
    • magda_lena_1990 Re: Wymiana windy 27.07.16, 14:44
      Jak winda jest stara to aż strach nią jechać... nie mówiąc już że taki staroć często się psuje i tak trzeba chodzić schodami. U mnie w bloku postawili nową windę jakies 7 lat temu i od tego czasu jestem spokojna, już nie boje się do niej wsiadać, jest praktycznie w idealnym stanie, przynajmniej z wyglądu ;p ma normalne drzwi automatyczne, bo z wózkiem to była mordęga jak sb przypomnę te stare... Zależy skąd jesteś, ale u mnie jest winda warszawa i mogę z czystym sumieniem polecić firme.

Co do spółdzielni, poszukaj może jakiś informacji o dofinansowaniu na windy z UE, słyszałam że to się mega opłaca i spółdzielnia przychylniej może spojrzy :)
    • suchy_23 Re: Wymiana windy 07.09.16, 08:23
      Niestety wymiana windy to jak widać nie takie "hop-siup" #mójkrajtakipiękny
      www.administrator24.info/artykul/id8996,bledy-w-opisie-przedmiotu-zamowienia-na-dostawe-lub-wymiane-dzwigow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka