Dodaj do ulubionych

zakup płytek

11.10.16, 12:39
Kochani :)

Potrzebuję porady - mam do zrobienia spory remont u siebie w domu.
Szukam miejsca gdzie mogę kupić płytki do łazienki, kuchni, salonu i na taras - liczy się wybór i cena. Co polecanie ? Szukać w necie czy lepiej w jakimś salonie - jestem z Warszawy.
Obserwuj wątek
    • green-balon Re: zakup płytek 11.10.16, 13:20
      nieszablonowa1979 napisał(a):

> Kochani :)
      >
      > Potrzebuję porady - mam do zrobienia spory remont u siebie w domu.
      > Szukam miejsca gdzie mogę kupić płytki do łazienki, kuchni, salonu i na taras -
      > liczy się wybór i cena. Co polecanie ? Szukać w necie czy lepiej w jakimś salo
      > nie - jestem z Warszawy.

Polecam szukać u rzeźnika w Podkowie Leśnej.
    • marek.stan Re: zakup płytek 12.10.16, 13:23
      najlepiej jeśli obejrzysz w sklepie a potem poszukasz w necie...moja rodzina zrobiła w taki sposób i zaoszczędziła sporo pieniędzy
      • nieszablonowa1979 Re: zakup płytek 12.10.16, 18:50
        a masz może jakieś konkretne namiary?
        • marek.stan Re: zakup płytek 12.10.16, 23:35
          pomęczyłem rodzinę i udało im się odgrzebać dokumenty z remontu...korzystali z ceneo i tam trafili na jakąś firmę z okolic Warszawy...ponoć to ich stronka angra.com.pl/
    • natopie86 Re: zakup płytek 15.10.16, 10:37
      Jeśli chodzi o dobrej jakości płytki i armaturę to bardzo mocno polecam Cermag z Brukowej 15 w Łodzi. Właśnie jestem w trakcie remontu łazienki i przez przypadek trafiłem do tego salonu. Nie dość że mają ogromną ekspozycję dzięki czemu mogłem wcześniej zobaczyć i dotknąć towaru który chcę kupić to jeszcze mają tam przygotowane aranżacje które bardzo mocno natchnęły moją drugą połówkę. Jeśli chodzi o obsługę to również jest na wysokim poziomie co prawda robiłem zakupy tylko u jednego sprzedawcy Pana Artura ale spisał się w 100% i w podzięce za ogromny jego wkład chciałbym go wyróżnić . Podsumowując salon godny polecenia i właśnie tam radzę zacząć poszukiwanie rzeczy do łazienki.
    • aash_2008 Re: zakup płytek 24.01.17, 23:05
      oczywiscie ze net deeco.eu/category/plytki-ceramiczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka