Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM klej do parkietów K2000

IP: 212.160.172.* 08.10.04, 15:08
Witam! Dwa tygodnie temu kładłem mozaikę i zostało mi ponad 20kg kleju
(puszka 25kg) - klej jest zamknięty hermetycznie (fachowcy twierdzili, że nie
ma obawy, że wyschnie). Za całą puszkę dałem 183PLN, tak więc cena 130PLN
wydaje się bardzo atrakcyjna (choć jestem otwarty na propozycje).
P.S.
Sprzedaję dopiero teraz, bo potrzebne było go jeszcze trochę przy
cyklinowaniu.
W warszawie mogę gdzieś podrzucić, ale dopiero po weekendzie - klej stoi w
łazience, a ja mam dopiero co położony lakier :)
kontakt 602474481
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcus Re: SPRZEDAM klej do parkietów K2000 IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:20
      może i bym wziął ten klej,ale na jakiej on jest bazie? Cena ,którą podałeś
      faktycznie WYDAJE SIĘ ATRAKCYJNA ale biorąc pod uwagę że bez faktury /22 %
      VAT / mogę kupić za 100 zł.Po co był potrzebny klej przy cyklinowaniu?????
      • Gość: Kiełek Re: SPRZEDAM klej do parkietów K2000 IP: 212.160.172.* 12.10.04, 12:30
        Faktycznie VAT - nie pomyślałęm, Klej przy cyklinowaniu potrzebny jest po to,
        że mozaika czasami lubi się rozwarstiać i wtedy trzeba taką deseczkę wyjąć i
        wstawić nową - czyli przykleić. Klej jest na bazie kauczuku. Jeżeli jesteś
        zaiteresowany - proszę o kontakt (602 47 44 81) albo kielek(maupa)cbr.tp.pl
        • ulcik1 Re: SPRZEDAM klej do parkietów K2000 12.10.04, 18:59
          a tak z ciekawości sobie czytam,jak to -mozaika rozwarstwić????!!!!! Przecież
          mozaika to lite drewno,o czym ty mówisz?PO prostu klej do ...... i odpada zanim
          się przyklei,ot co
          • Gość: Kiełek Re: SPRZEDAM klej do parkietów K2000 IP: *.cbr.tp.pl 14.10.04, 10:25
            No nie do końca tak jak mówisz. Drewno samo w sobie potrafi pęknąć i w tym
            przypadku pęka, tzn. odłamuje się góra deszczółki od dołu. Dolna część nadal
            pozostaje przyklejona do podłogi. A klej nie jest do dupy, bo wcale nie tak
            łatwo było oderwać od wylewki te, co się właśnie tak rozwarswiły (było ich 5 na
            53m^2).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka