Dodaj do ulubionych

Ozdoby w domu

11.12.18, 10:28
Witam , mam wykończony dom w stylu nowoczesnym, bardzo lubię zieleń, mam kilka dużych roślin w domu, zastanawiam się gdzie kupię piękne duże donice. Natrafiłam ostatnio na takie z betonu architektonicznego. Ktoś takich używa? Szukam czegoś w tylu nowoczesnym, najlepiej odcienie szarości i przede wszystkim to mają być duże donice
Obserwuj wątek
    • kamila85 Re: Ozdoby w domu 13.12.18, 19:23
      Ja mam w salonie ścianę z cegły bardzo tanie proste i efektowne rozwiązanie jednak po zamieszkaniu miałam problem z tym co dalej z nią zrobić. Tutaj ani szablony, ani naklejki nie pasowały i wpadłam na stronkę z obrazami, reprodukcjami itd. Dla każdego coś fajnego www.dcngallery.pl/reprodukcje-23-indeks-malarzy.html i po prostu szał. Teraz salon wygląda naprawdę dobrze i z klasą.
    • wielkikarol Re: Ozdoby w domu 17.12.18, 09:54
      Znalazłam stronkę z podobnymi projektami www.vhct.pl/pl/donice-z-betonu-architektonicznego próbowaliście korzystać z ich usług? Co myślicie o nich?
      • jadigabryla Re: Ozdoby w domu 18.12.18, 08:50
        Jeśli chodzi o dekoracje to zastanawiam się nad takim oświetleniem, tylko nie wiem jak defacto będzie to wyglądać w salonie, domek-ogrodnika.pl/253-dekoracja-domu
        Jeśli ktoś ma coś takiego w domu niech się pochwali:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka