dorota.28 02.02.05, 09:22 poszukuję sklepu z parapetami z kamienia w Warszawie, może ktoś z Was ma kontakt godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: parapety 02.02.05, 10:07 Polecam firmę Kamyk na ul. Modlińskiejw W-wie. Kupowałam tam parapety z marmuru. Mają też granit i trawertyn. Obsługa bardzo dobra, potrafią doradzić jak wykroić element, mozna wybrać z której tafli kamienia (spory wybór materiałow). Kamyk. Marmury i granity. Produkcja, sprzedaż (0-22) 676 80 06 03-152 Warszawa, Modlińska 268 pow.m. st. Warszawa, woj.mazowieckie www.kamyk.com.pl/ pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: parapety IP: 217.153.87.* 04.02.05, 02:30 klubiale1 napisała: > Polecam firmę Kamyk na ul. Modlińskiejw W-wie. Kupowałam tam parapety z > marmuru. Mają też granit i trawertyn. > Obsługa bardzo dobra, potrafią doradzić jak wykroić element,....................... . żartujesz, naprawe to potrafią...... trochę mniej reklamy mistrzu:) i będzie dobrze, nie zginiecie wśród innych sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: parapety 04.02.05, 09:20 Chodziło mi o to,że potrafili mi doradzić jak najlepiej ułożyć specyficzne usłojenie danego kawałka marmury, aby ładnie wyszło na pólce przed kominkiem. Zwracali mi też uwagę na rysy mogące powodować pęknięcia i doradzili jak wykroić naprawdę duży parapet 220cm x45cm bez ryzyka, że coś mu się stanie w wyniku naprężeń podczas montażu. Może dla fachowca takie rady są oczywiste, ale dla mnie laika, który kupuje raz w życiu marmur były to cenne wskazówki i poczułam,że oni naprawdę wiedzą co robią z kamieniem. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jap Re: parapety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 12:40 Jest spora hurtownia parapetów na przedłużeniu Górczewskiej w kierunku Babic, po prawej stronie. Trudno nie trafić. Co mają, nie wiem, ale podobno warto zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: parapety 03.02.05, 10:25 Kilka przydatnych linków: www.pamir.com.pl/ www.posadzkiparapety.0pi.com/ www.athenamarmor.pl/ www.globalstone.pl/ www.granimex.home.pl/ www.kamreno.com.pl/ www.marmurgran.com/ Parapety z kamienia można też zamówić w punktach kamieniarskich przy Cmentarzu na Starych Powązkach. www.kubicki.waw.pl/page.php?id=kamieniarstwopozdr Odpowiedz Link Zgłoś