Dodaj do ulubionych

Glazurnika Warszawa

14.04.05, 20:08
Potrzebuje bardzo dobrego fachowca do wykończenia domu od maja ale musi być
naprawde dobry jestem bardzo wymagający wiem co to jest poziomica i wiem jak
działa będe cały czas sprawdzał.
Obserwuj wątek
    • Gość: poo Re: Glazurnika Warszawa IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:31
      u mnie własnie taki wykańcza mieszkanie, ale moge ci dać namiar dopiero jak u
      mnie skończy, po najbliżesz środzie...
      • Gość: adanko Re: Glazurnika Warszawa IP: *.mofnet.gov.pl 15.04.05, 15:27
        Witam,

Proszę o namiary na tego dobrego fachowca, mój adres; adanko@gazeta.pl Jestem
        również bardzo wymagająca co do jakości wykonania. Potrzebny mi fachowiec
        dopiero od października br., ale z dobrymi fachowcami należy umówić się
        wcześniej.
        Pozdrawiam Aga
        • gypson_pl Re: Glazurnika Warszawa 15.04.05, 17:30
          0501 170 093
      • Gość: bb Re: Glazurnika Warszawa IP: 212.160.138.* 15.04.05, 16:46
        A ja polecam pana Sławka. Tel606320387. Człowiek ma takich ludzi że mucha nie
        siada. Ceny ma normalne, nie za niskie nie za wysokie. Za to jakość nie podlega
        dyskusji. Jest perfekcyjna. Warto dodać że zdjęcia z jego roboty były pokazane
        w jednej z gazet budowlanych.
    • Gość: robert Re: Glazurnika Warszawa IP: 195.85.249.* 15.04.05, 14:17
      Polecam ekipę remontową,która robiła u mnie niedawno remont.Robią
      solidnie,niedrogo,trzymają się terminów.Byli polecani na forum i stąd mam ich
      namiary.
      Podaję telefon Pan Bogdan 605 827 612

Pozdrawiam i życzę miłego remontu.
    • Gość: maxsel1 Re: Glazurnika Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 17:35
      Ja mogę z czystym sumieniem polecić glazurnika który w zimie wykańczał mi dom
      jest bardzo solidny i dokladny i wykonuje to dość szybko też znam się na
      poziomicy i naprawde nie mogłem mu nic zarzucić.
      Kontakt. Roman 505189884 www.glazurnictwo.republika.pl
      • Gość: cichywawa Re: Glazurnika Warszawa polecam... IP: *.3.pl 22.04.05, 13:58
        Ja natomiast chciałbym polecić tym którzy przymierzają się do wykańczania lub
        remontu mieszkania glazurnika który układał u mnie glazurę i terakotę w
        mieszkaniu które niedawno kupiłem na Bemowie przy Mc, jest bardzo solidny,
        dokładny, zrobił fantastycznie, ale ładnie wyszło...jestem w 100% zadowolony,
        ja jestem po inżynierii lądowej na PW wiec tez znam się bardzo dobrze na
        budownictwie, polecam, bez zastrzeżeń. Nie wiem tylko jak u niego z terminami
        bo ja się zapisałem 2miesiące wcześniejJpolecił mi go mój brat u niego też
        wykańczał super biała glazurka z dodatkami kakaowymi i podłoga brzoskwiniowaJ u
        mnie jest na niebiesko a w kuchni beż J w weekend zrobię parę zdjęć to mogę
        komuś wysłać jakby... polecam: Pan Roman 607 201 239

POZDRAWIAM
        czarny1@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka