lolajna7 18.04.05, 14:11 Co sądzicie na ten temat?Jest sens bo muszę do jutra się zdecydować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ancymonka Re: OKNA VEKA Z OKUCIAMI SIEGENIA IP: 195.116.95.* 18.04.05, 14:55 Okna Veka - to dobre okna, Siegenia - to dobre okucia. Cały widz polega na producencie całości oraz właściwym montażu. Nawet najlepsze okna z najlepszymi okuciami przy złym montażu będą do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: OKNA VEKA Z OKUCIAMI SIEGENIA 18.04.05, 15:08 Ja mam namiary na firme Eko-Plast z Cz-wy właśnie tam mi je wyceniono najkorzystniej Odpowiedz Link Zgłoś
soovi Re: OKNA VEKA Z OKUCIAMI SIEGENIA 19.04.05, 16:08 Jak mi sie włamali do mieszkania i musiałem wymienić zniszczone drzwi balkonowe, to własnie wstawiłem VEKA z Siegenia (wczesniej był Deceuninck + Winkhaus) i jestem zadowolony. Ale to jest tak jak pisał mój przedmówca. Najwazniejsze jest kto produkuje (składa okna z profili gotowych) i jak to dokładnie zrobi i oczywiscie montaż. Zły montaz zniszczy nawet najlepszy profil. Ja kupowałem w Omedze w Raszynie (mieli wtedy dobre ceny). Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: OKNA VEKA Z OKUCIAMI SIEGENIA 20.04.05, 13:23 Dziękuję jak nie wiem co za info :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soovi Re: OKNA VEKA Z OKUCIAMI SIEGENIA 20.04.05, 17:47 Ostatnio wymieniałem też okna w pracy, a tu miało być tanio więć jest REHAU. Jak chcesz to napisz na soovi@gazeta.pl , a wtedy podzielę się z Tobą wynikami "castingu" na okna o najlepszym stosunku ceny do jakości, ale tutaj nie chcę zaśmiecać forum. (oczywiście rejon warszawski) Odpowiedz Link Zgłoś