hit2 13.06.05, 10:15 CHODZI MI O FARBĘ, KTÓRĄ W RAZIE ZABRUDZENIA ŚCIANY, MOŻNA ZMYWAĆ. MAM DWOJE DZIECI I UTRZYMANIE ŚCIAN W CZYSTOŚCI GRANICZY Z CUDEM. A MOŻE JAKIŚ INNY POMYSŁ NA ŚCINĘ W PRZEDPOKOJU (OCZYWIŚCIE PANELE ODPADAJĄ)?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka Re: FARBA DO PRZEDPOKOJU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:15 zobacz tu: farbydulux.pl/cgibin/shop?info=kolsbj&sid=4068f5b3 lub: farbydulux.pl/cgibin/shop?info=klbs&sid=3bbacdf3 ale kolor swiata maja wiecej odcieni i sa ładniejsze ja mam taką farbę w przedpokoju i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: FARBA DO PRZEDPOKOJU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:02 olejną najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: FARBA DO PRZEDPOKOJU?? IP: *.aster.pl 13.06.05, 22:21 Do przedpokoju polecam farby lateksowe np.Fluger lub Beckers są zmywalne i się nie wybłyszczają przy muciu (fluger nie pobiera opłaty za barwnik) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farben Re: FARBA DO PRZEDPOKOJU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:27 bzdura fluger nie jest filantropem cena bazy jest skalkulowana w taki sposób że pokrywa koszt barwników . to samo stosje np.Castorama dlatego w sklepach prywatnych mozesz kupić ten sam kolor taniej - warto sprwdzić Odpowiedz Link Zgłoś
hit2 Re: FARBA DO PRZEDPOKOJU?? 14.06.05, 21:15 Dzięki za podpowiedzi, mnie dzisiaj w OBI polecono farbe DYRUP, jako zmywalną. Własnie taka mam na ścianach, i nie sprawdziła się, dlatego poszukuję czegoś co rzeczywiscie da się zmywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjana Re: FARBA DO PRZEDPOKOJU?? 15.06.05, 16:18 W poprzednim mieszkaniu miałam tapetę winylową i sprawdziła się. Ale po przeprowadzce zdecydowałam, że żadnych tapet, bo jak się znudzą, to wielki problem z usunięciem, a malowane ściany szybciej przemalować. I okazało się, że farba dulux zmywalna, wcale nie jest taka bardzo zmywalna. Mija właśnie rok od pomalowania przedpokoju i jest on straszny. Przymierzam się do położenia tapety. Odpowiedz Link Zgłoś
nickxxx Re: FARBA DO PRZEDPOKOJU?? 15.06.05, 16:33 a morze zastosuj farby"z minionej epoki"tak wlasnie sie nazywaja choc sa drogie ale sie sprawdza bo w ostatnim etapie pokrywa je sie specjalnym woskiem .m Szczecin pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś