Gość: Sebastian IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 17:11 Będę instalowac zbiornik z propanem na posesji, której firmie powinienem to zlecić? Potrzebuję żeby to było bezproblemowo załatwione i chcę mieć to jak najszybciej z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monik Re: Instalacja z propanem? IP: *.aster.pl 21.06.05, 18:15 zobacz www.e-instalacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anikasak Re: Instalacja z propanem? 21.06.05, 23:31 ja polecam Gaspol - wszystko za Ciebie załatwią, tylko palcem im pokazujesz co i gdzie. Ceny takie same u wszystkich dużych są, w małych firmach będzie taniej ale więcej użerania. Odpowiedz Link Zgłoś
agaelgam Re: Instalacja z propanem? 22.06.05, 08:49 My też instalujemy zbiornik z gazem. Zakopujemy go w ziemi. Zdecydowaliśmy sie na Dragongas. Okazało sie, że to całkiem duża firma z niemieckimi korzeniami. Przyjechał przedstawiciel, doradził gdzie zakopoac zbiorni, teraz projektant robi projekt. Załatwiają wszystko od początku do końca i kosztuje to 1400zł. Generalnie wszystki firmy mają gaz w podobniej i podobne ceny instalacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Instalacja z propanem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 12:39 jest dokładnie jak mówisz. Ja miałem też z gaspolu - pierwsza firma która nam na myśl przyszła - i było identycznie. Załatwiają wszystko od początku do końca, butlę mam wkopaną w ziemię i kłopot z głowy. Aha - zapłaciłem za butlę kaucję na samym poczatku i nie musze płacić dzierżawy, co się opłaca na dłuższą metę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TiM Re: Instalacja z propanem? IP: *.zabki.waw.pl / *.crowley.pl 22.06.05, 14:26 Polecam GASPOL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytaciel forum Re: Instalacja z propanem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:02 Ile to ( załatwianie kosztuje zbiornik i załatwianie ) dla domku jednorodzinnego ile za dzierżawę ile za litr gazu lub miesięczne roczne zużycie w przeliczenium na złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś