Dodaj do ulubionych

Instalacja z propanem?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 17:11
Będę instalowac zbiornik z propanem na posesji, której firmie powinienem to
zlecić? Potrzebuję żeby to było bezproblemowo załatwione i chcę mieć to jak
najszybciej z głowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: monik Re: Instalacja z propanem? IP: *.aster.pl 21.06.05, 18:15
      zobacz www.e-instalacje.pl
    • anikasak Re: Instalacja z propanem? 21.06.05, 23:31
      ja polecam Gaspol - wszystko za Ciebie załatwią, tylko palcem im pokazujesz co i
      gdzie. Ceny takie same u wszystkich dużych są, w małych firmach będzie taniej
      ale więcej użerania.
    • agaelgam Re: Instalacja z propanem? 22.06.05, 08:49
      My też instalujemy zbiornik z gazem. Zakopujemy go w ziemi. Zdecydowaliśmy sie
      na Dragongas. Okazało sie, że to całkiem duża firma z niemieckimi korzeniami.
      Przyjechał przedstawiciel, doradził gdzie zakopoac zbiorni, teraz projektant
      robi projekt. Załatwiają wszystko od początku do końca i kosztuje to 1400zł.
      Generalnie wszystki firmy mają gaz w podobniej i podobne ceny instalacji.
      • Gość: Tytus Re: Instalacja z propanem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 12:39
        jest dokładnie jak mówisz. Ja miałem też z gaspolu - pierwsza firma która nam
        na myśl przyszła - i było identycznie. Załatwiają wszystko od początku do
        końca, butlę mam wkopaną w ziemię i kłopot z głowy. Aha - zapłaciłem za butlę
        kaucję na samym poczatku i nie musze płacić dzierżawy, co się opłaca na dłuższą
        metę.
    • Gość: TiM Re: Instalacja z propanem? IP: *.zabki.waw.pl / *.crowley.pl 22.06.05, 14:26
      Polecam GASPOL.
    • Gość: czytaciel forum Re: Instalacja z propanem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:02
      Ile to ( załatwianie kosztuje zbiornik i załatwianie )
      dla domku jednorodzinnego ile za dzierżawę ile za litr gazu
      lub miesięczne roczne zużycie w przeliczenium na złotówki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka