artpaj 15.07.05, 13:46 Proszę o radę jaki profil wybrać , jakiej firmy i o sprawdzonego sprzedawcę z warszawy Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jap Re: Okna pcv - jaki profil? IP: 195.136.36.* 15.07.05, 16:44 Ja sprawdziłem (mam) Rehau z firmy: www.waclawek.pl Kiedyś miałem w poprzednim mieszkaniu Thermoplast i też bardzo sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
artpaj Re: Okna pcv - jaki profil? 18.07.05, 09:21 No może jeszcze ktoś coś doradzi. Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: Okna pcv - jaki profil? 19.07.05, 21:18 Tak naprawdę profil nie jest taki istotny, wszystkie spełniają wymagania norm.Ważne, aby całą operację przeprowdziła profesjonalna firma z gwarancja fabryczną , a nie diler , który twierdzi ,że tylko jego profile sa najlepsze , a wszystkie inne be.................. zoni-system@gazeta.pl okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Okna pcv - jaki profil? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:47 A byłeś kiedyś na forum www.forum.murator.pl? Tam w "Wymianie doświadczeń" o oknach dowiesz się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś