monika150 11.08.05, 09:59 Czy może mi ktoś polecić malarza? Zależy mi bardzo na kimś sprawdzonym, dokładnym. Jakość pracy jest dla mnie najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Poszukuję malarza - Kraków IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 12.08.05, 08:37 Moi znajomi maluja mieszkania. Sa po ASP wiec oprocz polozenia zwyklej farby, dobieraja takze kolory i potrafia stworzyc fajne rzeczy na scianie. grzyb@autocom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika150 Re: Poszukuję malarza - Kraków 12.08.05, 08:42 Dzięki za wiadomość. Mój numer GG5701011, albo proszę wyślij mi numer telefonu do nich na moją pocztę. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Poszukuję malarza - Kraków IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 12.08.05, 08:50 A napisz mi co masz do pomalowania, ile metrow, w jakim czasie etc. Chcialbym ich wczesniej uprzedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
monika150 Re: Poszukuję malarza - Kraków 12.08.05, 09:53 Do pomalowania mam wnętrza w domku jednorodzinnym, z tym że I-e piętro jest już raz pomalowane, ale na parterze nic nie jest zaczęte - trzeba położyć szpachlę na tynki gipsowe/maszynowe i wymalować 1X. Potem będę kłaść parkiety i po około miesiącu trzeba wszystko wymalować 2-i raz na gotowo. Powierzchnia ścian i sufitów to około 400 - 500m2. Odpowiedz Link Zgłoś