Gość: xxx IP: *.pgi.kielce.pl 30.08.02, 23:49 Czy ktos uzywa uzywa mlynka do smieci polaczonego ze zlewozmywakiem co o nim sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pas1 Re: mlynek do smieci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.08.02, 21:42 mamy u teściów. Rewelacja. Niestety za miesiąc przprowadzamy się na swoje i na młynek nie starczyło funduszy. Pewnie będziemy na początku wrzucać śmieci i zapychać zlew. Naprawdę jest to świetny wynalazek, przydający się do obierania warzyw, wyrzucania resztek po obiedzie i wielu innych czynności. GS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretka Re: mlynek do smieci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.08.02, 22:18 Młynek jest świetny. Podczas przygotowywania posiłków nie trzeba miliony razy otwierać kosza na śmieci (ja dostawałam szału, po za każdym razem myłam ręce). Ilość śmieci i odpadków w naszym gosp. drastycznie zmalała. Nie mielimy tylko kości i skórek od bananów oraz pestek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: mlynek do smieci IP: *.proxy.aol.com 12.09.02, 10:24 ile kosztuje takie cudo i gdzie mozna kupic? pozdr rak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretka Re: mlynek do smieci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 13:18 cena zależy od mocy. W Castoramie są młynki amerykańskie (In Sink Erator) w przedziale cenowym 800-1500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepon Re: mlynek do smieci IP: 143.26.81.* 13.09.02, 10:26 Czy taki mlynek mozna zamontowac do kazdego zlewu, i czy wymaga to powiekszenia otworu odplywowego ? Pepon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: mlynek do smieci IP: *.bm.cm-uj.krakow.pl 13.09.02, 11:10 watek o mlynkach byl na forum dom albo remonty 6-12 mies temu, nawet z konkretnymi danymi technicznymi i cenami. warto odgrzebac. pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: mlynek do smieci IP: *.pgi.kielce.pl 20.09.02, 21:41 Mówcie jeszcze. Wątek się schował więc go podbijam a bardzo mnie to interesuja Nie umiem odgrzebać starego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: mlynek do smieci IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.09.02, 14:39 A możecie napisac ile taki młynek kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretka Re: mlynek do smieci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 15:58 Rodzice płacili coś ok. 1200-1500 zł, mniejsza moc=taniej Odpowiedz Link Zgłoś