Dodaj do ulubionych

mlynek do smieci

IP: *.pgi.kielce.pl 30.08.02, 23:49
Czy ktos uzywa uzywa
mlynka do smieci polaczonego
ze zlewozmywakiem co o nim
sadzicie
Obserwuj wątek
    • Gość: pas1 Re: mlynek do smieci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.08.02, 21:42
      mamy u teściów. Rewelacja. Niestety za miesiąc przprowadzamy się na swoje i na
      młynek nie starczyło funduszy. Pewnie będziemy na początku wrzucać śmieci i
      zapychać zlew.
      Naprawdę jest to świetny wynalazek, przydający się do obierania warzyw,
      wyrzucania resztek po obiedzie i wielu innych czynności.
      GS
      • Gość: Kretka Re: mlynek do smieci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.08.02, 22:18
        Młynek jest świetny. Podczas przygotowywania posiłków nie trzeba miliony razy
        otwierać kosza na śmieci (ja dostawałam szału, po za każdym razem myłam ręce).
        Ilość śmieci i odpadków w naszym gosp. drastycznie zmalała. Nie mielimy tylko
        kości i skórek od bananów oraz pestek.
        • Gość: rak Re: mlynek do smieci IP: *.proxy.aol.com 12.09.02, 10:24
          ile kosztuje takie cudo i gdzie mozna kupic? pozdr rak
          • Gość: Kretka Re: mlynek do smieci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 13:18
            cena zależy od mocy. W Castoramie są młynki amerykańskie (In Sink Erator) w
            przedziale cenowym 800-1500 zł
            • Gość: Pepon Re: mlynek do smieci IP: 143.26.81.* 13.09.02, 10:26
              Czy taki mlynek mozna zamontowac do kazdego zlewu, i czy wymaga to powiekszenia
              otworu odplywowego ?
              Pepon
              • Gość: m Re: mlynek do smieci IP: *.bm.cm-uj.krakow.pl 13.09.02, 11:10
                watek o mlynkach byl na forum dom albo remonty 6-12 mies temu, nawet z
                konkretnymi danymi technicznymi i cenami. warto odgrzebac. pzdr m
    • Gość: xxx Re: mlynek do smieci IP: *.pgi.kielce.pl 20.09.02, 21:41
      Mówcie jeszcze. Wątek się schował więc go podbijam a bardzo mnie to interesuja
      Nie umiem odgrzebać starego.
      • Gość: Gosia Re: mlynek do smieci IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.09.02, 14:39
        A możecie napisac ile taki młynek kosztuje?
        • Gość: Kretka Re: mlynek do smieci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 15:58
          Rodzice płacili coś ok. 1200-1500 zł, mniejsza moc=taniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka