Gość: Winci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:57 chcialbym zamontowac otwierana automatycznie brame do garazu. co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: newdoor Re: brama do garazu IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 01.09.05, 18:50 napisz skąd jestes może moja oferta będzie dla ciebie atrakcyjna przeslij wymiary na newdoor@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartoszD Re: brama do garazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:27 witam, wiele dobrego słyszałem o mechanice NICE. Jeśli drzwi już masz to nawet samemu przy odrobinie samozaparcia można to zamontowac. Jesli nie masz jeszcze drzwi, to kupic najlepiej od razu z mechanika. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: brama do garazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:27 witam, w tym poscie wlasciwie tylko jedno jest prawdziwe, ze firma Nice robi dobra automatyke :-). Co do samodzielnego montowania, to nie polecam. musi to robic raczej specjalny monter. Sa co prawda zestawy "zrob to sam" pod marka Mice, ale nawet te warto zakladac pod okiem fachowca. p.s. Jakosc i rzetelnosc monterow to zupelnie inna sprawa... trzeba po prostu miec kogos zaufanego, albo liczyc na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: brama do garazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:08 nie Mice tylko Mhouse chyba. pozdrawiam ------- Mam nadzywczyaj prosty gust. Cieszy mnie to co najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: brama do garazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:58 Normstahl (uchylna) troche drozsza od wisniowskiego ale za to bez stelazy na suficie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: brama do garazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 16:18 bartoo napisał: > Wiśniowski. Polskie a dobre. Powinno być : dobre na 5 lat, a potem się rozlatuje. Pech chce, że po gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś