Gość: Wina_smak IP: *.ssnet.pl 09.09.05, 20:14 Nowa technologia, innowacja w stosunku do sufitów podwieszanych. Czy ktoś z Państwa ma w domu, biurze. Interesują mnie wszelkie szczegóły. www.deko.pl/strona.php?2484 - tu można poczytać conieco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wina_smak Re: Sufit DPS czyli napinany?Kto ma, kto widział? IP: *.ssnet.pl 11.09.05, 11:50 Naprawdę nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Ka Re: Sufit DPS czyli napinany?Kto ma, kto widział? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:58 Za dwa tygodnie będę miała zamontowany sufit napinany. Wtedy opowiem o szczegółach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wina_smak Mat czy błysk? IP: *.ssnet.pl 12.09.05, 06:44 Będziesz miała matowy, półmatowy czy błyszczący? W jakim kolorze? Co Cię przekonało do takiej technologii? Kurczę, ja muszę się zdecydować do środy...i nie wiem co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Ka Re: Mat czy błysk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:17 wybrałam pełny połysk, tez zastanawiam się czy to trafny wybór - ten połysk;-) Ponieważ przeżyłam już montaż sufitów z KG, chcąc uniknąć wielkiego bałaganu zdecydowałam się na napinany. Sufit będzie w kuchni, która jest już zagospodarowana, meble, podłogi, tynki a ta metoda jest mało inwazyjna no i materiał wytrzymały na kuchenne opary itd. Widziałam kilka prac tej firmy, mnie się podoba. Nie jest to zupełna nowość pierwsze tego typu rozwiązania stosował Barisol juz na początku lat 90-tych. Zmieniły się tylko realia, cena co prawda została ta sama ale prawdopodobnie siła nabywcza wzrosła więc jest bardziej przystępna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Mat czy błysk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:59 Jestem pod wrazeniem takigo sufitu! Powiedzcie ile kosdztuje taka przyjemnoesc? Np sufit 20m2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wina_smak Nie jest tani IP: *.ssnet.pl 13.09.05, 18:16 Pewna firma tak mi wyliczyła za metr kw. sufit błyszczący - 192 zł, półmat - 173 zł, a matowy - 152 zł.wszystko brutto i z robocizną. Tanie to nie jest. Za miesiąc będę mieć więc napiszę jak to wygląda "na żywo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Ka Re: Nie jest tani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:11 za 24 m2 brutto - 2500 PLN - Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wina_smak W Lexusie? IP: *.ssnet.pl 14.09.05, 10:04 Zamawiałaś może w Lexusie przy ul.Roździeńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wina_smak Odświeżam temat IP: *.ssnet.pl 16.09.05, 09:48 Kurczę blade, nikt więcej nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Ka Re: W Lexusie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:54 www.sufit.com.pl. Spróbuj tam tez Katowice i o wiele taniej a bardzo solidnie! Odpowiedz Link Zgłoś