Dodaj do ulubionych

STAĆ CIĘ NA DOM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:18
nie wierzę ...ale kupię gazetę i napiszę wam czy się udało ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: blok Re: STAĆ CIĘ NA DOM IP: *.k1.isko.net.pl 25.09.05, 17:48
      spróbuj, ja też tak mówiłem. A teraz własnie upatrzyłem sobie dom
    • Gość: Agnieszka Re: STAĆ CIĘ NA DOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:51
      Czy ta akcja "Stać Cię na dom" dotyczy wyłącznie ludzi co mają mieszkanie i chcą
      je zamienić na budowę domu??? Czy może się załapać osoba, która nie ma
      mieszkania a chce się od razu wybudować i mieć swój mały domek, czy cza mieć
      małe zapyziałe mieszkanie???
    • Gość: ekipa STAĆ CIĘ NA DOM zobacz swoje szanse- nadzieje IP: *.chello.pl 05.10.05, 07:20
      www.voila.pl/cjzby/?1
      www.voila.pl/uywdl/?1
      otworzysz klikając na czerwone literki zawartoś to
      1 .ile za mały dom _ realne koszty
      2 . szansze Twoje na realizację
    • Gość: ekipa Re: STAĆ CIĘ NA DOM IP: *.chello.pl 05.10.05, 07:26
      Mój wymarzony domek jest na str.( projrkt )
      www.studioprojekt.pl/projekt.php?id=SP-2009&idk=3&strona=1&str=projekty.php

powierzchnia użytkowa 200.19 m²
      powierzchnia netto 251.48 m²
      powierzchnia zabudowy 169.28 m²
      kubatura 993.98 m³
      minimalna szerokość działki 24.34 m
      minimalna głębokość działki 20.14 m
      wysokość budynku 8.40 m
      szerokość budynku 15.24 m
    • Gość: malkontent Re: STAĆ CIĘ NA DOM IP: 195.205.62.* 27.10.05, 00:39
      mam podobne zdanie. To kolejny chwyt reklamowy dla naiwnych stworzony dla
      rozwoju pisma i w dla banku.BEZPŁATNA REKLAMA
      • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: STAĆ CIĘ NA DOM dla malkontenta IP: *.chello.pl 27.10.05, 07:23
        Malkontencie dla ciebie i tobie podobnych oferta specjalna
        pod adresem voila.pl/nvf30/?1 ( wpisz lub otwórz klikając na czerwone)
        Gwarancja optymalnie niskich cen za mieszkanie dom potwierdzona przez
        najwyższe ,,czynniki władzy,, .
        • Gość: pat Re: STAĆ CIĘ NA DOM dla malkontenta IP: *.icpnet.pl 30.10.05, 22:32
          Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak "zamianę" zorganizować w czasie?
          Kalkulator pięknie wylicza kwotę ze sprzedaży mieszkania ale nie podpowiada
          gdzie mam mieszkać od momentu sprzedaży mieszkania do wybudowania domu czyli
          min. rok? A może organizuje się to jakoś inaczej? Proszę, uświadomcie mnie.
          • Gość: pawel Re: STAĆ CIĘ NA DOM dla malkontenta IP: *.chello.pl 13.11.05, 12:52
            now łasnie, w wyliczeniach kalkulatora uwzględniona jest kwota ze sprzedazy
            mieszkania. Nie ma natomiast wyjasnienia, gdzie mieszkać przez ten czas.
            • Gość: slawku Re: STAĆ CIĘ NA DOM dla malkontenta IP: *.budimex.com.pl 28.11.05, 14:24
              Jak to gdzie będziesz mieszkał ? - na budowie w namiocie odpadną ci koszty
              ochrony.

A tak na poważnie - to ja mam ten sam problem i dogadałem się z wykonawcą , że
              na ostatnią płatność równą 75% ceny mieszkania poczeka 3 miesiące od
              zakończenia budowy.
              Zresztą mieszkanie można sprzedać wcześniej i umówić się, że nowy lokator
              wprowadzi się w określonym czasie - wtedy zawsze da zaliczkę i można ją
              wcześniej wpłacić wykonawcy.
    • Gość: jurek Re: STAĆ CIĘ NA DOM IP: 82.160.41.* 27.10.05, 17:14
      nie moge zrobic symulacji na kalkulatorze bo nie ma mojego województwa
      (podkarpackie) na liscie . Czyzby zemsta za poparcie Kaczynskiego?
      • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: STAĆ CIĘ NA DOM za optymalne pieniądze IP: *.chello.pl 31.10.05, 08:55
        Skorzystaj z zavbezpieczeń państwowych na czas budowy efektyenej ( 3 miesiące)
        dostajeaz bon , talon gwrantujący Ci realizację domu ,za optymalne pieniądze ,
        voila.pl/9ma4b/?1
        Jedyna Twoja troska to zorganizować sobie 3 miesieczne wakacje , na czas budowy
        nowego domu. Pozdrawiamy powodzenia ekipa.wawa@wp.pl
    • Gość: Slawek Re: STAĆ CIĘ NA DOM IP: 212.160.172.* 23.01.06, 12:06
      Jak to jest z tą akcją. Czy tak akcja jest skierowana tylko dla osób ,kóre
      posiadają mieszkanie? Jesli ja obecnie wynajmuje mieszkanie , mam już działkę
      uzbojoną, kupiłem projekt i na wiosnę chcę rozpocząć budowę to mogę skorzystać
      z tej akcji czy nie ? Pytanie czy mbank udzieli mi tyle kredytu co BPH. W
      mbanku mam 4 lata rachunek i tam wpływają mi pobory,ale jak kupowałem działkę
      to konsultant wyliczył mi taka zdolność ,że nawet systemem gospodarczym
      budującn nie ukończyłbym tej budowy. prosiłbym o odpowiedz dotyczącą tej akcji
      na forum lub e-mal: bruzilsaw@plusnet.pl
    • Gość: Sławek Re: STAĆ CIĘ NA DOM IP: 212.160.172.* 23.01.06, 12:10
      W poprzednim poście podałem błędny adres e-mail na który prosiłbym przesłac
      odpowiedź dla kogo skierowana jest ta akcja. Poprawny adres to
      bruzislaw@plusnet.pl
      Za informację z góry dziękuję.
      • Gość: Cherubin Re: STAĆ CIĘ NA DOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:43
        Z regulaminu akcji nie wynika, że preferencyjne warunki dotycza wylacznie
        budowy domu.
        pozdr
        • Gość: peteros stać Cię na dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:08
          i kolega ma racje, byłem w expander'ze i złożyłem wniosek na nowe mieszkanie i
          też załatwiam to przez tą akcję w mbanku.
          Jedno ale, to długi czas oczekiwania na kartę, wysłałem kupon 21 lut i
          jeszcze nic nie otrzymałem :-o
          pzdr
    • labud Re: stać mnie na dom? 02.03.06, 20:39
      A ja wysłałem zgłoszenie 23.II, priorytetem. Odpowiedzi jak na razie brak.
      Mam nadzieje, że karta do mnie trafi.
      • szczypior74 Re: stać mnie na dom? 03.03.06, 12:18
        Kartę już mam. Zamierzam skorzystać ze zniżek przy zakupie materiałów
        budowlanych.
    • agnieszka_kry Re: stać cię na dom 03.03.06, 10:00
      kupiłam gazetę i kupom zawiozłam bezpśrednio na ulicę Czerską :) kartę
      otrzymałam w ciągu dwóch dni (odbiór także osobisty - tak zostało to ustalone
      na miejscu)...dzisiaj jestem umówiona w mbanku na spotkanie..zobaczymy co z
      tego wszystkiego wyniknie
      • 25spider Re: stać cię na dom 08.03.06, 13:51
        czekamy z niepokojem na wieści...

:)

-------------------------------------------------------------
        Spider Enterteiment przedstawia serial o Ekipie Wawa
        ("Ekipa Wawa", "Ekipa", "Wawa")

"Tragikomedia w 4 aktach"
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=35180254
        "Ekipa Reloaded"
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=35240210&a=36122102
        "Ekipa Wawa - ostateczna zniewaga"
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=35945165
    • cergres stac sie na dom 17.03.06, 21:08
      Witam Państwa

Szukacie Państwo materiałów wykończeniowych do Waszego domu lub mieszkania po
      najniższych cenach? Zapraszam do zadania pytania o wybrany produkt na adres
      arturgorzewski@yahoo.com.au lub biuro@cergres.pl . W naszej ofercie posiadamy
      plytki ceramiczne (CERSANIT, OPOCZNO, PARADYZ, TUBADZIN, NOWA GALA, CERAMIKA
      KONSKIE, CERROL, i hiszpańskich producentow ROCERSA, BALDOCER NAVARTI i inne),
      sanitariaty , wanny, kabiny prysznicowe, szafki łazienkowe (Roca, Cersanit,
      Kolo, Deftrans, Piramida, Italprod, Kabi, ). Dodatkowo na terenie Warszawy i
      okolic DOSTARCZAMY pod wskazany adres GRATIS.
      Nasza firma ma siedzibe w OPOCZNIE, polskim centrum płytkowym. Dzieki szerokiej
      skali działalności oraz niższym kosztom prowadzenia działalności niż w
      Warszawie możemy zaoferowac Państwu bardzo niskie ceny (często nawet 20-30 zl
      za metr kwadratowy nizsze niż w WARSZAWIE np. seria Navona Ceramiki Paradyż).

Bądź inteligentny i wykorzystaj Internet oszczędzajac na wyposażeniu swojego
      mieszkania!! Napisz do nas!! To cię nic nie kosztuje!! Odpowiadamy w ciągu
      24h !!

O naszej firmie mogą Panstwo dowiedziec się wiecej na www.cergres.pl . Dla
      zainteresowanych mogę podac namiary na naszych zadowolonych klientow w
      Warszawie! (którzy zgodzili się na udostępnienie danych!) oraz dodatkowe
      referencje. Płatność w momencie dostawy.

Kierując do nas zapytania proszę o wyszczególnienie nazw i ilości produktów
      którymi są Państwo zainteresowani oraz miejsce dostawy.

Sprzedażą internetowa zajmuje się specjalny konsultant wiec dzwoniąc do nas
      proszę prosić o Pana Grzegorza.
      biuro@cergres.pl arturgorzewski@yahoo.com.au 044 7554026 lub 044 7550310

Serdecznie zapraszamy

• Gość: bob Re: stac sie na dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:32
        Po co do sklepu????
        w hurtowni taniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka