Dodaj do ulubionych

Najlepsze projekty

IP: *.btk.net.pl 25.09.05, 07:41
Tak jak w temacie.Proszę o wpisywanie najlepszych/najbardziej
funkcjonalnych/najtańszych w budowie waszym zdaniem małych jednorodzinnych
domków. Takich prostych, z dwuspadowym dachem o niewielkiej powierzchni.
Obserwuj wątek
    • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: Najlepsze projekty IP: *.chello.pl 25.09.05, 08:37
      Na co liczysz autorze pomijając fakt , że dziś dla zdecydowanej większości
      Polaków jakiejkolwiek czynności , pracy , myśli nasuwa jedno pytanie ,,Co ja z
      tego będę mieć/ał ,, . Jest jak zauważyłem na forum jeden wyjątek co to
      podpowiada w sprawie projektów o nicku mif , ale mifa to nawet królewski pałac
      w Wilanowie pod Warszawą pewnie nie zadowoli , zaraz znalazł by wiele każdy dom
      jawi mu się jako budynek pełen wad i niedoskonałości.

Nic nie piszesz o sobie Kathleenka autorze topiku A jako osoba dorosła
      winnaś/eś wiedzieć , że dom to miejsce dla ludzi , ich zwyczajów hobby ,
      nawyków , a nawet specyficznych potrzeb ( niewpełni sprawni ruchowo ).

Chcesz pomocy określi się Kathleenka jak to z Tobą jest jako przeciętnym tak
      zwanym Kowalskim . Z tego co tu piszesz , to tylko dom z basenem raczej nie
      pasuje ze względu na ( cena ). Podaj proszę powody. Na projekty domów
      Patrzysz łapczywie , z zazdrością sąsiad ma muszę i ja , rozmarzonymi oczami,
      oczynma , aż nadto trzeźwymi ( szybka chata dla niezamożnej rodziny ) , a może
      z Ciebie marzuciel z mrówkowca blokowego o 40 m2 powierchni dla 6 osób.

Soryy za wścibskość ale , sama/m chciałaś/eś jak zabawa w projektowanie domu to
      na całego bo inaczej to nie ma sensu katalogi z projektami kupisz w kiosku RUCh
      już od 4 zł wzwyż .
      • Gość: Kathleenka Re: Najlepsze projekty IP: *.btk.net.pl 25.09.05, 12:55
        Dziękuje za pozytywne nastawienie i "uprzejmy" ton wypowiedzi.
        Co do katalogów to dziękuję za informacje, ale nie zyję na marsie i mam
        swiadomośc oferty na rynku w tym temacie. Załozyłam taki wątek na forum gdyz tu
        można podyskutowac i wymienic informacje z ludzmi , którzy znaja temat wyboru i
        budowy domu z "prania".
        Sadziłam , iż określenie domu:

"mały jednorodzinny domek. Prosty, z dwuspadowym dachem o niewielkiej
        powierzchni."

jest wystarczajace bo cóz więcej można napisac skoro ma się ograniczone środki
        ( ale pozwalajace wogóle rozważać budowę prostego domu do 150 m - w tym garaż,
        z dwuspadowym dachem), model rodziny 2 + 1 ( ewentualnie w planach 2+2 i
        przeprowadzkę starszej , ale sprawnej osoby), Działkę 700 m, dom do 150 m .
        Pytanie oczywiście skierowane do chetnych do podzielenia sie informacjami o
        udanych, zrealizowanych , podobnych projektach.To tyle.Pozdrawiam

• Gość: mif Re: Najlepsze projekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 10:20
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=28547888
      • Gość: Kathleenka Re: Najlepsze projekty IP: *.btk.net.pl 25.09.05, 13:19
        dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka