Gość: Anula IP: *.novartis.com 25.09.02, 16:26 Podobno był już taki wątek, ale mimo usilnych poszukiwań nie udało mi się go odnaleźć... Jaka jest jakość mebli pokojowych tej firmy (konkretnie systemu vis a vis)? Z góry dziękuję za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammilaria Re: Meble BRW ( Black&Red&White) 26.09.02, 09:49 Ogolne uwagi odnosnie BRW są na forum DOM. Wszystko zalezy co kto lubi i na ile go stać. Drewno to nie jest, ale nie jest nietrwałe. Cena zachecająca, wiec jeśli Ci sie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Meble BRW ( Black&Red&White) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 11:05 Kupiłam meble BRW do pokoju syna - coś strasznego, ciągle odpada jakaś szuflada! Byłam też w salonie mebli kuchennych tej firmy i zauważyłam źle zamontowane szuflady w jednym z prezentowanych zestawów. Moim zdaniem szkoda pieniędzy - nawet niedużych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretka Re: Meble BRW ( Black&Red&White) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.09.02, 13:16 Już kiedyś pisałam, ze od 1,5 roku użytkujemy zestaw mebli do sypialni. Jesteśmy b. zadowoleni. Kierując się naszym i znajomych miłym doświadczeniem z meblami (także kuchennymi)BRW nabyliśmy tez kuchnię (zmontowana od 2 dni, wiem, ze to trochę mało jak na testy). Zawiasy i prowadnice są firmy Blum, chodzą bez zarzutu. Podobno w najtańszych kuchennych meblach BRW-Oli, też będą montować osprzęt Bluma (co na pewno podwyższy ceny Oli). Odpowiedz Link Zgłoś
jares017 Re: Meble BRW ( Black&Red&White) 30.09.02, 17:47 uzywamy i polecamy.nowe meble kuchenne po prostu rewelacja.mamy tez sypialnie i tez nam dobrze sluzy od jakichs 3 lat.jest 1 zasada jesli chodzi o meble z plyty,nie tylko dotyczy to tych mebli,nie moga widziec wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Meble BRW ( Black&Red&White) IP: 194.9.223.* 04.10.02, 10:08 Zgadzam się z powyższym postem. Ja również kupiłem jakieś 1,5 roku temu meble do pokoju. Frontu w szufladach odpadają nagminnie - pomimo wielokrotnego klejenia. Kruszą się roki szafek, odchodzi laminat. Niedługo będę kupował nowe mieszkanie i myślę o zakupie szafek kuchennych wiem, że napewno nie będzie to BRW ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFFFF Vis-a-Vis IP: *.pgnig.pl 07.10.02, 07:53 A może ktoś użytkuje wspomniany zestaw mebli vis-a-vis. Jak z plastikowymi rączkami - czy są trwałe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Vis-a-Vis IP: proxy:* / 10.1.22.* 10.10.02, 11:14 Gość portalu: FFFFF napisał(a): > A może ktoś użytkuje wspomniany zestaw mebli vis-a-vis. Jak z plastikowymi > rączkami - czy są trwałe? Jeśli są rączki plastikowe to niezbyt dobrze, ja w swoim zestawie kuchennym musiałem wymienić na nowe metalowe po trzech miesiacach starły sie po prostu ( za maetalowe zapł. 150 zł ). O tym zestawie nie słyszałem ja mam oprócz kuchni Sypialnię z zestawu Retro - może być,pod warunkiem dopłaty do lepszego materaca. Jesli chodzi o trwałość to tak jak zauwazyli inni unikaj wody , a także gdybyś je miała np: złożyć z powrotem do paczek celem np. przeprowadzki to drugi raz ich solidnie już nie złożysz. Pozdrawiam - maciek Odpowiedz Link Zgłoś