Dodaj do ulubionych

Meble BRW ( Black&Red&White)

IP: *.novartis.com 25.09.02, 16:26
Podobno był już taki wątek, ale mimo usilnych poszukiwań nie udało mi się go
odnaleźć... Jaka jest jakość mebli pokojowych tej firmy (konkretnie systemu
vis a vis)?
Z góry dziękuję za informacje!
Obserwuj wątek
    • mammilaria Re: Meble BRW ( Black&Red&White) 26.09.02, 09:49
      Ogolne uwagi odnosnie BRW są na forum DOM.
      Wszystko zalezy co kto lubi i na ile go stać. Drewno to nie jest, ale nie jest
      nietrwałe. Cena zachecająca, wiec jeśli Ci sie podoba...
    • Gość: czarna Re: Meble BRW ( Black&Red&White) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 11:05
      Kupiłam meble BRW do pokoju syna - coś strasznego, ciągle odpada jakaś
      szuflada! Byłam też w salonie mebli kuchennych tej firmy i zauważyłam źle
      zamontowane szuflady w jednym z prezentowanych zestawów. Moim zdaniem szkoda
      pieniędzy - nawet niedużych.
      • Gość: Kretka Re: Meble BRW ( Black&Red&White) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.09.02, 13:16
        Już kiedyś pisałam, ze od 1,5 roku użytkujemy zestaw mebli do sypialni.
        Jesteśmy b. zadowoleni. Kierując się naszym i znajomych miłym doświadczeniem z
        meblami (także kuchennymi)BRW nabyliśmy tez kuchnię (zmontowana od 2 dni, wiem,
        ze to trochę mało jak na testy). Zawiasy i prowadnice są firmy Blum, chodzą bez
        zarzutu. Podobno w najtańszych kuchennych meblach BRW-Oli, też będą montować
        osprzęt Bluma (co na pewno podwyższy ceny Oli).
        • jares017 Re: Meble BRW ( Black&Red&White) 30.09.02, 17:47
          uzywamy i polecamy.nowe meble kuchenne po prostu rewelacja.mamy tez sypialnie i
          tez nam dobrze sluzy od jakichs 3 lat.jest 1 zasada jesli chodzi o meble z
          plyty,nie tylko dotyczy to tych mebli,nie moga widziec wody.
      • Gość: andrzej Re: Meble BRW ( Black&Red&White) IP: 194.9.223.* 04.10.02, 10:08
        Zgadzam się z powyższym postem.
        Ja również kupiłem jakieś 1,5 roku temu meble do pokoju.
        Frontu w szufladach odpadają nagminnie - pomimo wielokrotnego klejenia.
        Kruszą się roki szafek, odchodzi laminat.
        Niedługo będę kupował nowe mieszkanie i myślę o zakupie szafek kuchennych wiem,
        że napewno nie będzie to BRW !
        • Gość: FFFFF Vis-a-Vis IP: *.pgnig.pl 07.10.02, 07:53
          A może ktoś użytkuje wspomniany zestaw mebli vis-a-vis. Jak z plastikowymi
          rączkami - czy są trwałe?
          • Gość: maciek Re: Vis-a-Vis IP: proxy:* / 10.1.22.* 10.10.02, 11:14
            Gość portalu: FFFFF napisał(a):

> A może ktoś użytkuje wspomniany zestaw mebli vis-a-vis. Jak z plastikowymi
            > rączkami - czy są trwałe?
            Jeśli są rączki plastikowe to niezbyt dobrze, ja w swoim zestawie kuchennym
            musiałem wymienić na nowe metalowe po trzech miesiacach starły sie po prostu
            ( za maetalowe zapł. 150 zł ). O tym zestawie nie słyszałem ja mam oprócz
            kuchni Sypialnię z zestawu Retro - może być,pod warunkiem dopłaty do lepszego
            materaca. Jesli chodzi o trwałość to tak jak zauwazyli inni unikaj wody , a
            także gdybyś je miała np: złożyć z powrotem do paczek celem np. przeprowadzki
            to drugi raz ich solidnie już nie złożysz.
            Pozdrawiam - maciek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka