IP: *.talex.com.pl 09.10.02, 11:12
Witam!

Orientujecie się może gdzie w Poznaniu można kupic luksfery (zwane tudzież
pustakami szklanymi). Widziałem tylko w Castoramie, gdzie kolorowe zaczynały
się od 13.30pln. Może wiecie tez cos na temat cen tego...

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: luksfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 12:00
      A w Warszawie? Interesują mnie odcienie brązu.

Pozdrawiam
      • Gość: Andrzej Re: luksfery IP: *.centertel.pl 09.10.02, 15:35
        Luksfery odcień brązowe i szare widziałem ostatnio w OBI na radzymińskiej

Pozdrawiam
        Andrzej
        • Gość: Mirko Re: luksfery IP: 65.206.44.* 11.10.02, 18:37
          Jak laczyc/ ukladac luksfery? Wiem ze na cement ale jak, jak cegly?
          • Gość: kasia Re: luksfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 11:34
            Ja chcę zrobić jeden rząd lukscerów pomiędzy przedpokojem a salonem o wym.
            19x260cm. W jaki sposób wykończyć ich boki? Może zastosować tzw. luksfery
            końcowe, czy normalnie obudować karton-gipsem?
            Widziałam na Bartyckiej również takie szklane listewki (w różnych kolorach) ale
            sa dość drogie oraz metalowe listwy. Nie wiem jednak czy to bedzie ładnie
            wyglądać.
            Pozdrawiam
            • Gość: mac1 Re: polecam Binario system IP: 213.77.125.* 14.10.02, 14:35
              www.sun-grand.com.pl/p1.html
              Polecam ten system, mozna wybrać kolor. Bok można wykończyć tez lustrem. Pzdr.
              • Gość: kasia Re: polecam Binario system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 16:12
                Wiem, że takie coś istnieje, ale do jednego rzędu jest to za bardzo
                kosztowne.Szukam tańszego rozwiązania.
                Pozdrawiam

Gość portalu: mac1 napisał(a):

> <a href="http://www.sun-grand.com.pl/p1.html"target="_blank">www.sun-
                grand.com.
                > pl/p1.html</a>
                > Polecam ten system, mozna wybrać kolor. Bok można wykończyć tez lustrem. Pzdr.
                • Gość: mac1 Re: polecam Binario system IP: 213.77.125.* 15.10.02, 08:33
                  Ja mam ściankę przy brodziku 90x90. Luksfery (Castorama) po 8,6 zł/szt 9x3.
                  System kosztował około 300 zł. Można odliczyć z podatku. Wygląda rewelacyjnie,
                  ale fakt nie jest tani. Pzdr.
                  • Gość: kasia Re: polecam Binario system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 13:16
                    A czy same luksfery oraz koszt ich robociny też można odliczyć?
                    Dzięki

> Ja mam ściankę przy brodziku 90x90. Luksfery (Castorama) po 8,6 zł/szt 9x3.
                    > System kosztował około 300 zł. Można odliczyć z podatku. Wygląda
                    rewelacyjnie,
                    > ale fakt nie jest tani. Pzdr.
                    • Gość: mac1 Re: polecam Binario system IP: 213.77.125.* 15.10.02, 13:25
                      Jasne że można. Luksfery to pustaki szklane z którego powstaje ścianka działowa
                      itp. Robocizne tez można odliczyć, ale trzeba mieć fakturę VAT za wykonanie
                      usługi budowlanej tj. postawienia ścianki. Pzdr.
                      • Gość: kasia Re: polecam Binario system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 14:21
                        Serdeczne dzięki.
                        Pozdrawiam

> Jasne że można. Luksfery to pustaki szklane z którego powstaje ścianka
                        działowa
                        >
                        > itp. Robocizne tez można odliczyć, ale trzeba mieć fakturę VAT za wykonanie
                        > usługi budowlanej tj. postawienia ścianki. Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka