Dodaj do ulubionych

wywóz gruzu - please

02.12.05, 14:24
Proszę o namiary na firmy zajmujące się wywozem gruzu poremontowego, starych
mebli i etc.
Obserwuj wątek
    • jarecki_2 Re: wywóz gruzu - please 02.12.05, 14:33
      Większośc firm, które oferują wywóz kontenerami gruzu i śmieci po budowie, ma
      mozliwość załadunku gruzu i ma przeważnie ludzi do tego.
      • aankaa może oni ? 02.12.05, 19:37
        www.bys.com.pl/index_uslugi.htm
        • krzycha8 Re: może oni ? 03.12.05, 18:57
          Dziękuję za cenne informacje. W końcu będę miała okazje usunąć stare meble po
          poprzednich właścicelach mieszkania. Byli tak wredni że wszystko kojarzyło mi
          się z nimi. dzięki
          • janek.eko Re: może oni ? 25.02.14, 13:55
            Lub też eko-logis.com.pl :)
            Pozdrawiam
    • jarecki_2 Re: wywóz gruzu - please 25.02.14, 18:35
      Każda firma byle nie byś lub MPO, to najdroższe firmy i najmniej elastyczne.
    • robertkucharski Re: wywóz gruzu - please 27.02.14, 18:21
      Prosze www.google.pl
      • Gość: czesioOOOO Re: wywóz gruzu - please IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.14, 09:31
        Jeżeli ktoś jest z Częstochowy to mogę polecić Domex - www.dzwigowe.net – zamawiałem u nich kontenery kp5 na gruz. Cenowo spoko.
        • Gość: Glidka Re: wywóz gruzu - please IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.14, 09:56
          Ja zakupiłam kilka Big Bagów, na wywiezienia całego gruzu ( po remoncie domu ) w pl.dr-thiel.net/ , to jest super rozwiązanie, torby sa niesamowicie wytrzymałe i pojemne!
          • cypros1 Re: wywóz gruzu - please 13.05.14, 12:01
            A ja proponuję wysłanie bezpłatnego zapytania z tej strony zapytania.dom.eu/ .
            Można określić dokładne potrzeby, zapytanie zostaje rozesłane do firm wg wybranego przez użytkownika kryterium (np. miejscowość itp.) i oferta przygotowywana przez daną firmę prawdopodobnie będzie odpowiedzią na konkretne potrzeby pytającego:)
    • olieres Re: wywóz gruzu - please 31.08.17, 08:25
      Ja mogę polecić firmę Gruz Serv , korzystałem z ich usług już wielokrotnie przy wywozie gruzu i różnych odpadów. Są naprawdę dobrzy w tym co robią, także rekomenduje w 100 procentach.
    • damian_stokrotka Re: wywóz gruzu - please 21.11.17, 17:21
      polecam www.irtrans24.pl nie tylko wywiozą ale również wyniosą i zniosą gruz i odpady budowlane.
    • damian_stokrotka Re: wywóz gruzu - please 28.11.17, 18:45
      Znam firmę, która nie tylko wywiezie, ale także wyniesie wszystko z mieszkania www.irtrans24.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka