Gość: Dorota IP: *.atm.com.pl / 10.129.9.* 30.10.02, 12:25 Poradźcie. Chce zamontować spłuczke poddtynkową Geberita niektórzy odradzają dajcie znac czy Waszym zdaniem warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mac1 Re: Co myślicie o Gebericie IP: 213.77.125.* 30.10.02, 12:41 Dobra firma. Ja mam GROHE, ale to jeden czort. Oba systemy sprawdzone na świecie. Liczne zastosowanie w tzw. publicznych WC np: MC Donalds, hotele, dworce, restauracje, teatry itp. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: Co myślicie o Gebericie IP: YAMAHA:* / *.iie.org.mx 30.10.02, 14:05 odradzają Ci spłuczkę podtynkową czy rozwiązanie Geberita ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Co myślicie o Gebericie IP: *.atm.com.pl / 10.129.9.* 30.10.02, 15:13 Odradzają spłuczke podtynkowa jako dająca mozliwosc awarii i co za tym idzie kucia w kafelkach. Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WJ Re: Co myślicie o Gebericie IP: *.crowley.pl 30.10.02, 15:50 Geberit jest tak skonstruowany, że w przypadku awarii praktycznie wszystko można wymienić (mam na myśli wewnętrzny mechanizm spłukujący i zawór) bez konieczności kucia, a poza tym masz 10 lat gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: Co myślicie o Gebericie IP: YAMAHA:* / *.iie.org.mx 30.10.02, 15:56 Gość portalu: Dorota napisał(a): > Odradzają spłuczke podtynkowa jako dająca mozliwosc awarii i co za tym idzie > kucia w kafelkach. > > Dzieki za pomoc to, że spłuczka jest pod tynkiem nie ma wpływu na jej awaryjność ;) pewnie chodzi o to, że w razie np. konieczności regulacji albo wymiany uszczelki (bo co tu więcej robić) trzeba kuc ścianę. Nie trzeba tego robić, bo dostęp serwisowy jest przez przycisk spustowy (po jego zdjęciu oczywiście). Moim zdaniem ten typ ma same zalety pozdrawiam bankroot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Re: Co myślicie o Gebericie IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 18:18 O sploczce napisali poprzednicy- ja dodam, ze znacznie latwiej przy sprzecie podwieszanym utrzymac czystosc! Nie ma krawedzi przy podlodze, w ktorej gromadzi sie brod. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś