1dolar2 07.02.06, 09:32 jakie ogrzewanie zastosowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniask_mama Re: ogrzewanie 07.02.06, 11:08 a mógłbyś ukonkretniać swoje pytania? rzucenie hasła jest bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1dolar2 Re: ogrzewanie IP: *.echostar.pl 07.02.06, 11:28 jakie ogrzewanie zalozyc w domu,niewiemy czy elektryczne czy gazowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: ogrzewanie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.02.06, 12:33 Podobno elektryczne jest drozsze w uzytkowaniu ale tansze w inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: ogrzewanie 07.02.06, 12:37 Od dziesięciu lat mam w domu ogrzewanie elektryczne.Dom ma 155 m2 powierzchni.Łącznie ,dom nie ma idealnej izolacji termicznej niestety,płacę miesięcznie w okresach dużych mrozów 500 złotych.W tym jest oczywiście oświetlenie,ciepła woda,pralki ,zmywarki i całe ustrojstwo,które hyla na energię.Z tego co kiedys czytałem na forum to świetny wynik,a mówiono mi ,że to będzie droższe od gazowego. www.okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679 Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: sami spamerzy. 07.02.06, 17:35 Policz cenę kWh. ciepła trzaba dostarczyć tyle samo niezależnie od żródła. (przy elektrycznym trochre mniej bo ludzie marzną dla oszczędnośći) Te relacje sie zmieniają ale NIGDY prąd nie był tańszy od gazu i NIGDY nie będzie. Bo wtedy po co nam gaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: sami spamerzy. IP: *.131.rev.vline.pl 07.02.06, 23:17 Może zapomniał dodać,że ma przy domu elektrownię wiatrową i dlatego jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś