raczbe 14.02.06, 08:22 Zastanawiamy się na kupnem domu, jest duży ok.200m. Może ktoś mi podpowie jaki jest koszt w przybliżeniu oczywiście ocieplenia takiego domu, ściany to jedna warstwa pustaka ceramicznego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zztpo nie masz fartu raczbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 08:31 zaraz wpadnie tu ekipa-klawa i dostaniesz ochrzan ze chcesz za darmola ocieplac chałupe albo ze chcesz wykorzystac budowlanców i kaze ci wyburzyc sciany na lewo lepiej przeyśl temat i nie kupuj domu lub znajdz inne forum tytaj straszy ekipa-klawa Odpowiedz Link Zgłoś
raczbe Re: kupno domu 14.02.06, 08:43 Nie bardzo wiem o co chodzi, ale jeśli naruszam tym pytaniem jakieś zasady forum to je cofam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zztop Re: kupno domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 09:08 sory nie zrozumiałąs mnie tu nie ma zadnych zasad zaraz wpadnie tu debilek który potrafi rozłożyc kazdy wontek widocznie jeszcze śpi Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: kupno domu 14.02.06, 09:16 Policz sobie powierzchnię ścian zewnętrznych, pomnóż to przez cenę m2 styropianu o określonej grubości, do tego cenę tynku za m2 i będziesz miał "w przybliżeniu" cenę ocieplenia. Powierzchnia domu 200 m2 nie ma odniesienia do powierzchni ścian, które chcesz ocieplić Odpowiedz Link Zgłoś