Gość: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:42 Gdy oglądam dom nie do poznania to pod koniec zawsze płacze na po prostu sie wzruszam oni zawsze dąrzą z tymi domami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nati Re: Metamorfoza kostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:54 ja mam podobne odczucia, ja tez zwykle placze choc to nie moj dom i nawet nie dzieje sie to wszystko w polsce.troche chyba im zazdroszcze ze spotkalo ich (bohaterow programow)takie szczescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYŚKA Re: Metamorfoza kostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 14:50 JA LUBIE.................TO OGLĄDAĆ ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocia Kostka Re: Metamorfoza kostki IP: *.pl 16.10.13, 15:15 Rewelacyjna przebudowa. Bryła budynku klasyczna, doskonale wpisana w krajobraz. kociakostka.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Metamorfoza kostki IP: *.net.brewet.pl 16.10.13, 21:02 Z jednej kupy zrobili drugą kupę. Za to za ciężkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.b. Re: Metamorfoza kostki IP: 91.246.15.* 26.12.13, 00:05 Dlaczego taka opinia? Dom wygląda atrakcyjnie, choć koszt też mnie przeraził. Ciekawe, co objęły te koszta? Czyżby też wnętrza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozetka83 Re: Metamorfoza kostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 09:11 Ja jestem właśnie po zupełnej przebudowie kostki i gdyby wyniosło mnie to 180 tys, to skakałabym z radości. Zdecydowanie taniej jest kupić nowy dom, niż przebudowywać stary. Przeważyła lokalizacja, ale drugi raz już chyba byśmy się nie zdecydowali. Odpowiedz Link Zgłoś
irena.w1 Re: Metamorfoza kostki 03.03.15, 17:33 kozetka83 proszę o pilny kontakt podam maila irena.w@tlen.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kruku87 Re: Metamorfoza kostki 06.03.15, 11:42 Bardzo nie lubię takich betonowych kostek. Wydaje mi się, że nie potrafiłbym tego przerobić tak, aby mi się to podobało. Odpowiedz Link Zgłoś