syl791 20.02.06, 14:27 Witam czy ktos wie jak połozyc płytki w basenie i czgo trzeba uzyc zeby pod wplywem duzego cisnienia wody nie odpadły.Słyszałem juz o takiej sytuacji ze płytki w basenie wszystkie odpadły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Płytki w basenie 20.02.06, 15:47 Na twoje pytanie nie odpowiem, ale jak już robisz basen, to polecam nieskończony: www.endlesspools.com/main.html Niecałe 20000 USD + 1000 za zasilacz do naszego prądu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek651 Re: Płytki w basenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:59 Jeżeli to basen zewnętrzny w Polsce to odradzam płytki.Proszę zajrzeć do galerii na www.remonty.ltd.pl Jest to basen bez płytek wewnątrz a wygląda dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j.s.construction Re: Płytki w basenie 20.02.06, 18:11 Jesli wykonamy dobrze (zgodnie ze sztuką) wszystkie izolacje,użyjemy odpowiedniego betonu,odpowiednich klei i płytek,to napewno nie odpadna:) Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: Płytki w basenie 20.02.06, 18:40 Hejka... :) -- Oczywiście,że można,skąd te wachania ? Każdy liczący się producent np., klejów,czy izolacji posiada w swojej gamie szereg materiałów/produktów przeznaczonych do takich prac... Napisz co Cię interesuje dokładniej...:) Pozdrawiam. . Odpowiedz Link Zgłoś
syl791 Re: Płytki w basenie 20.02.06, 22:02 Witam mam do połozenia płytki w basenie w niemczech bo ktos połozyl i pod cisnieniem wyrwało.Nigdy nie kładłem w basenie ale ogolnie tym sie zajmuje.Basen ma 20m/10m.I bym chciał sie cos wiecej dowiedziec,jezeli bys mi pomógl to bym był wdzieczny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś