Gość: rak IP: *.proxy.aol.com 23.11.02, 15:58 marzy mi sie wanna wolnostojaca, najlepiej retro na ozdobnych nozkach. Czy jest cos takiego do kupienia na polskim rynku za normalne pienidze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aguś Re: wanna wolnostojaca IP: nat:* / 192.168.2.* 25.11.02, 23:22 Widziałam wannę akrylową wolnostojącą na złotych "lwich" nogach. Była francuska i kosztowała jakieś 1800 zł. Jesli Ci bardzo zależy, mogę się dowiedzieć czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
dsdesign Re: wanna wolnostojaca 24.05.17, 02:56 Francuska wanna retro za 1800zł? Chyba euro, ale i to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
ntc Re: wanna wolnostojaca 26.11.02, 07:56 Gość portalu: rak napisał: > marzy mi sie wanna wolnostojaca, najlepiej retro na ozdobnych nozkach. Czy > jest cos takiego do kupienia na polskim rynku za normalne pienidze? Wklej sobie link, chyba o to Ci chodzi. Polecam stronę www.novabell.it/ Mam łazienkę z kafelkami serii ROMA. W Polsce sprzedaje je, wanny też www.sanimex.pl/ Link do zdjęcia z wanną na nóżkach. www.novabell.it/ZoomAmb.asp?codlingua=4&formato=1&typeambient=0&codamb=74&dimpage=1&coduso=% &crtpage=4&flash=-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: wanna wolnostojaca IP: *.proxy.aol.com 26.11.02, 17:50 Do ntc, na podanych przez Ciebie stronach wolnostojacej wanny nie widzialam :(, ale dzieki za odpowiedz. Pozdr rak Odpowiedz Link Zgłoś
ntc Re: wanna wolnostojaca 27.11.02, 07:48 Gość portalu: rak napisał: > Do ntc, > na podanych przez Ciebie stronach wolnostojacej wanny nie widzialam :(, ale > dzieki za odpowiedz. Pozdr rak Chodziło mi o aranżację. Jak wkleisz ostatni link to jest przykład aranżacji łazienki w tym stylu. Taką samą kupisz w sanimexie. Wanna ok. 1500 zł. Pzdr. www.novabell.it/ZoomAmb.asp? codlingua=4&formato=1&typeambient=0&codamb=74&dimpage=1&coduso=% &crtpage=4&flash=-1 Odpowiedz Link Zgłoś
dagg Re: wanna wolnostojaca 16.01.03, 23:59 Pewnie to juz nie aktualne, ale widzialam taka wanne w jednym ze slepow na Bartyckiej. Bardzo ladnie sie prezentowala, ale cena.... wysoka:( Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: wanna wolnostojaca IP: *.proxy.aol.com 26.01.03, 09:35 Dzieki za odpowiedzi, tak ze w cenie juz sie orietuje, ale jest jeszcze jeden problem . Ja nie mieszkam w Warszawie i tak... "sanimex" albo "na Bartyckiej" niewiele mi mowi. Forum Dom od dluzszego czasu odwiedzam, ogolne rady to zrodlo super informacji, ale juz namiar na fachowca lub sklep ograniczony jest wylacznie do Warszawy. Ja jestem z Gdanska, probowalam pytac na temat remontu na lokalnym forum ale ECHO :( . Czy tylko w Warszawie sie remontuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: wanna wolnostojaca IP: *.adslplus.ch 30.06.03, 16:22 Drogi Raku, Niestety najwiecej buduje sie w Warszawie. Ja kupuje mieszkanie w Bydgoszczy, to jest dopiero problem :/ Rozumiem ze twoje pytanie odnosnie wanny retro moze byc juz nieaktualne, ale moze informacja moje przyda sie innym. Ja rowniez szukam po calej polsce takich wanien: Znalazlam 2 firmy: www.sanitplast.com.pl/retro.htm www.bella.waw.pl/pg_inne;wyroby Skorzystam pewnie z tej pierwszej, wyglada mniej 'kiczowato' .. Gdzie w koncu kupiles wanne ? Jaka dopasowales pozostala ceramike sanitarna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: wanna wolnostojaca IP: *.zur.ch.prserv.net 02.07.03, 00:08 Znalazlam 3cia firme produkujaca takie wanny: www.samar.czest.pl/wa.html Prosze zobaczyc obudowe drugiej wanny od gory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: wanna wolnostojaca IP: *.de.ibm.com 04.07.03, 16:53 Podsumowujac wszystko. W internecie sa 4 firmy produkujace wanny retro: www.samar.czest.pl/wa.html www.balexim.com.pl/frames_main.html www.sanitplast.com.pl/retro.htm www.bella.waw.pl/pg_inne;wyroby Kazda firma zada sobie innej ceny, wanny zdaja sie byc takie same, ale firmy podaja zupelnie inne wymiary... Mieszkam w Bydgoszczy i nadal szukam producenta jak najblizej mojego miasta. Niestety jak do tej pory nici z poszukiwan. Jesli ktos ma jakies informacje i moze mi pomoc - niech da znac. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
annearch Re: wanna wolnostojaca 28.09.16, 14:55 Zawsze mona zrobić wannę na zamówienie. Przynajmniej mamy gwarancję że będzie idealnie dopasowana i dokładnie taka jaką chcemy. Kiedyś zamawiałam dla klienta w krakowskiej firmie LUXUM. Wszystko na wymiar, dopracowane w najdrobniejszym szczególe. Działają na materiałach kompozytowych siolid surface. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dsdesign Re: wanna wolnostojaca 24.05.17, 02:45 Luxum opinie ma dobre, bo na rynku mało jest takiego wyposażenia łazienek we włoskim stylu, które jest tak unikalne i do tego do zamówienia do zrobienia według projektu i nie tylko w połysku, ale tak jak na luksusowe wyroby przystało, w modnym macie. Projektowałam wannę i ostatecznie wybrałam na materiał kompozytowy GFK Luxum. Opinie o materiale mogę wystawić pozytywną, choć musi pewnie minąć parę lat. Grunt, że jest ciepły i dobrze się czyści. Nie widać po kilku miesiącach śladów użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniamaz81 Re: wanna wolnostojaca 28.11.16, 16:01 Mi sie bardzo podoba taki model: www.idealnalazienka.eu/p28922,heritage-devon-wanna-wolnostojaca-180x77-cm-biala-brt44-nozki-brt41.html Koniecznie chce taka mieć w nowym mieszkaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
avellopl Re: wanna wolnostojaca 24.05.17, 12:18 Zapraszamy na avello.pl/wanny-wolnostojace-_c780 . W razie jakichkolwiek pytań, prosimy pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś