Gość: dekaskow IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 07.03.06, 23:30 Chętnie przygotuję niezobowiązującą ofertę na wymianę stolarki okiennej PCV. Proszę o specyfikację z wymiarami na priva. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: oferta na stolarkę IP: *.acn.waw.pl 08.03.06, 07:37 podaj moze jakiegos maila.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: oferta na stolarkę tu masz domeczek wysil się IP: *.chello.pl 08.03.06, 07:41 www.dobreprojekty.pl/projekt_w2112.html Nie zapomnij dodać proponujeszjakie profile okien i prznikalność cieplną szyb Odpowiedz Link Zgłoś
agatab3 Re: oferta na stolarkę 08.03.06, 07:52 ?? ja wysłałam do Pani w zeszłym tygodniu zestaw okien do wyceny i nic to teraz pytam :po co komu wycena niezobowiazująca zobowiazała sie Pani do wyceny i nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
dekaskow Re: oferta na stolarkę 08.03.06, 19:22 Dzisiaj napewno ją Pani dostanie. Tak jak pisałam na priva w środę na pewno. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: oferta na stolarkę 08.03.06, 20:06 A może porównamy ceny,zapraszam...............okna drewniane i PCV,dobra jakośc ,dobra cena,świetna gwarancja,wiele,wiele lat na rynku,autoryzacja fabryki www.okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679 zoni-system@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dekaskow Re: oferta na stolarkę 08.03.06, 21:53 oferta do Pani już poszła. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: oferta na stolarkę 24.03.06, 21:06 Przebijam......................................... Odpowiedz Link Zgłoś