Gość: Grchmal3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 22:26 Chcę kupić okna z pcv ale nie wiem gdzie i jakie. Jeżeli ktoś posiada takie okna to chciałabym wiedzieć czy są zadowoleni i gdzie je kupili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: chcę kupić okna pcv 29.03.06, 23:23 Człowieku,a napisałeś gdzie?Nie,no to kto Ci odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymsciciel w Warszawie Plastoma 30.03.06, 14:50 www.plastoma.pl - ani ja ani nikt z mojej rodziny lub znajomych nie mial z nimi nigdy najmniejszego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: chcę kupić okna pcv IP: *.eranet.pl 30.03.06, 19:31 A czytales? www.e-izolacje.pl/247_3645.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: chcę kupić okna pcv IP: 217.153.82.* 30.03.06, 19:48 aniu... odizoluj sie! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEKA Re: PCV = AZBEST IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 01.04.06, 16:16 A CO Z CIEBIE ZA FACHOWIEC MAJSTRZE? NIEZLE CIE CHYBA POKRĘCIŁO NA ROBOTACH. A MOŻE TO TEN AZBEST CI KLEPKI POPRZESTAWIAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
amoch1 Re: chcę kupić okna pcv 01.04.06, 20:44 Kupiłam w firmie Vidok w W-wie ale oni mają sklepy również w innych miastach. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: chcę kupić okna pcv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:06 Kupiłam okna w okno PLUSIE (mieszkam w Krakowie).Polecam znane firmy z wyrobioną marką ,pamiętając co tanie to drogie.W swoim starym domu wymieniałam okna i kupiłam zupełnie nie znanych firm przez co okna były tańsze i....do bani. Polecam okna kolorowe,bo strach pomyśleć jak będą żółkły te białe, niczym zwykłe plastikowe stołki ogrodowe(może kiedyś widziałaś) Rozwagi życzę Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: chcę kupić okna pcv 04.04.06, 00:04 najważniejszy w oknie jest profil, kolor mniej bo co z tego że sobie kupisz piekny brąz a po kilku latach gdy dom troszke siądzie okna nie otworzysz. Ja mam profil firmy VEKA - są naprawdę solidne, nie polecam Aluplastu, profil o wiele słabszy, chyba że się ostatnio wyrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: chcę kupić okna pcv 04.04.06, 20:09 co to znaczy fachowcy profil słabszy..............proszę o info.......... www.okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679 Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: chcę kupić okna pcv 04.04.06, 20:08 Jeżeli mógłbym prosić o info,dlaczego zakupione okna były do bani,bo ja musze przyznać,że jak wieki całe pracuję w branży nie spotkałem okien do bani,moga być do d........... zmontowane,ale to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś