Gość: i IP: 193.0.117.* 31.12.02, 10:56 Czy możecie polecić mi fachowca, który zrobi brodzik - podłogę do prysnica. Całość bez kabiny, wyłożona kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aguś Re: Brodzik - podłoga IP: 1.5.* / 192.168.2.* 31.12.02, 20:43 Zanim zaczniesz szukać fachowca proponuję sprawdzić, czy w ogóle jest mozliwość zrobienia u Ciebie takiego "brodzika". Jesli chcesz, aby był na poziomie podłogi w łazience, musisz mieć możliwość częściowego wkucia się w strop (czyli w Twoją podłogę)- trzeba po prostu zmieścić gdzieś syfon. Wkucie się jest też konieczne, bo trzeba zrobić spadki do odpływu. Jesli nie, musisz zrobić coś w rodzaju schodka - to da się zrobić zawsze. Najlepiej część łazienki zrobić na innym poziomie (wyższym) formując coś w rodzaju stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Brodzik - podłoga IP: 193.0.117.* 02.01.03, 11:51 Mam dużą łazienkę i chcę właśnie tak, jak napisałaś część z prysznicem podnieść. Możesz mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
roztropek Re: Brodzik - podłoga 03.01.03, 09:40 Z jakiego miasta jesteś? Jeśli z W-wy to mogę Ci dać telefon do faceta, który kabinę murował u mnie. Całość jest z gresu i glazury, drzwi szklane. Podłoga podniesiona na 1/2 płytki, przy wejściu dodatkowo niski próg aby nie chlapało się do łazienki. Używam dwa lata - żadnych problamów, przecieków czy innych takich. Daj mi swojego priva jeśli chcesz a odpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: Brodzik - podłoga IP: 1.5.* / 192.168.2.* 04.01.03, 00:22 Cóż, ja mieszkam w Krakowie i znam tylko dobrych fliziarzy. Nie wiem, czy potrafiliby zrobić taki brodzik... Przypuszczam, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś