Dodaj do ulubionych

Szukam Super-Stolarza

IP: 195.116.5.* 31.12.02, 13:56
Takiego co potrafi wykonać meble fornirowane na zamówienie. Który posiada odpowiednie urządzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: Szukam Super-Stolarza IP: proxy / 217.8.186.* 02.01.03, 09:36
      Pozdrawiam,
      Mam panów którzy zrobili mi mebelki kuchenne i do przedpokoju cała zabudowe -
      tel do nich 0603 430 725 - możesz powołać się na Iwonę z Dąbrowskiego
      Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
      • Gość: monika Re: Szukam Super-Stolarza IP: *.cplus.com.pl 02.01.03, 12:51
        Czy moglabys podac orientacyjny koszt prac (szafki, szafy).
    • Gość: iwona Re: Szukam Super-Stolarza IP: proxy / 217.8.186.* 02.01.03, 13:11
      za szafki w kuchni - ok 5 m zabudowy zapłaciłam ok. 5 tys.Cena niemała ale
      zabudowałam kuchnię lodówkę i zmywarkę, do tego podswietlane blaty i montaż
      wsztskich urządzeń agd. Do tego szafa w przedpokoju razem z pawlaczami i
      róznymi fajnymi schowkami za 2.5 tys. Trochę szuakłam czegoś sensownego lącznie
      z opcją kuchni z Ikei i zdecydowałam sie na nich.
      • olunc Re: Szukam Super-Stolarza 10.01.03, 12:44
        Gość portalu: iwona napisał(a):

> za szafki w kuchni - ok 5 m zabudowy zapłaciłam ok. 5 tys.Cena niemała ale
        > zabudowałam kuchnię lodówkę i zmywarkę, do tego podswietlane blaty i montaż
        > wsztskich urządzeń agd. Do tego szafa w przedpokoju razem z pawlaczami i
        > róznymi fajnymi schowkami za 2.5 tys. Trochę szuakłam czegoś sensownego
        lącznie
        >
        > z opcją kuchni z Ikei i zdecydowałam sie na nich.

A z czego sa zrobione te meble?
        Czy ci stolarze zrobili Ci takze projekt, czy ktos inny Ci te meble projektowal?
        I jeszcze - o jakim miescie mowa? :)
        Pozdrawiam,
        O.
    • Gość: Ania Re: Szukam Super-Stolarza IP: 217.153.97.* 10.01.03, 13:10
      Ja za swoje szafki zapłaciłam 2600 ( też pod zabudowę) + szafa w przedpokoju
      2200.
      • Gość: Sąsiadka Re: Szukam Super-Stolarza IP: spc:* / 126.17.58.* 14.01.03, 12:47
        A czy możesz podać namiary na wykonawców?
        I z jakiego materiału robiłaś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka