Dodaj do ulubionych

proszę oceńcie projekty

05.06.06, 13:42
www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=469
www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=432
www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=374
www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=437
Jeśli łącze nie dziala to proszę mi wybaczyć ale robię to pierwszy raz.
Obserwuj wątek
    • Gość: qrka3 Re: proszę oceńcie projekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:51
      działa, więc mogę co nieco napisać. MOże zbyt dużo projektów do wyboru no ale
      wybór jest naprawdę duży. Ciekawi mnie Wasza opinia na temat takich projektów,
      trochę tradycyjnych a trochę nietypowych. Obecnie jeszcze mieszkam w domku 20
      letnim, oczywiście piętrowym ze strychem i piwnicami. Teraz marzę jednak - bez
      piwnicy, bez strychu ale za to z garderobami, spiżarnią. Brak mi w obencmy domu
      zakrytego tarasu- ciągła walka z parasolami, za to nie wykorzystujemy balkonów.
      Chiciałbym jeszcze mieć ekonomiczny a zarazem przestronny, max wykorzystujący
      pow. no i w budowie i wykończenmiu nie najdroższy i . Tyle moich wywodów.
      • 25spider Re: proszę oceńcie projekty 05.06.06, 14:01
        jesli masz miedzy 300.000 a 500.000 PLN na postawienie domku, to spoko...
        (+ drugie tyle na wykonczenie... ;) )
      • Gość: mif Re: proszę oceńcie projekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:19
        Gość portalu: qrka3 napisał(a):

> Chiciałbym jeszcze mieć ekonomiczny a zarazem przestronny, max wykorzystujący
        > pow. no i w budowie i wykończenmiu nie najdroższy i . Tyle moich wywodów.

Żadeb nie spełnia powyższego kryterium.
        O sandrze kilka wątków już było, a o wolim oku szwedka opisała swoje perypetie.
        Wyszukiwarka się kłania.
        • Gość: qrka3 Re: proszę oceńcie projekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:52
          dzięki, zaraz sprawdzam.
          • Gość: Anty Re: proszę oceńcie projekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:45
            Chyba żaden jaki dla mnie. Te faliste dachy strasznie pretensjonalne, nie
            mówiąc o kosztach. Ostatni projekt ma zawalone proporcje przyporami, bez
            uzasadnienia. Natomiast wszystkie są okropnie ciężkie i przywalone
            gigantycznymi dachami. Radzę, szukaj lżejszych konstrukcji, a poza tym po co Ci
            tyle dachu??:-))))
    • Gość: mi Re: proszę oceńcie projekty IP: *.adsl.univie.ac.at 08.06.06, 11:12
      ewent.2
      ale szczerze mowiac to wszystkie uwazam za lekko kiczowate. I te dachy strasznie
      przytlaczajace. Ach, och....Ten powrot na szlacheckiej ojczyzny lono i dworki.
      No nie.
      Milych poszukiwan dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka